May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Nog maar 9 dagen om u te registreren voor het grootste en beste wereldwijde forum voor kleine bedrijven ter wereld

Nog maar 9 dagen om u te registreren voor het grootste en beste wereldwijde forum voor kleine bedrijven ter wereld

©2022 World-wide TradeSource, Ltd. Alle rechten voorbehouden.
De grootste en beste wil je niet missen 7e jaarlijkse wereldwijde forum voor kleine bedrijven op de planeet virtueel gehouden op vrijdag 21 oktober van 8:00 tot 11:30 uur CT. Het thema is: #rebootyourbusinessforglboalgrowth.

Hieronder een overzicht van de sprekers. Als je naar de afbeelding hierboven kijkt achieved de cirkel, volg dan linksboven achieved de klok mee.

  • Steve Greenspon (linksboven), Main Govt Officer, Honey-Can-Do International
  • Michael Jones, Michael A. Jones, II., leider van de internationale verkoopdivisie, Avlon Industries, Inc.
  • Shital Daftari, oprichter en CEO, Saris and Issues & SNT Biotech
  • Tom Britz (rechtsonder), President en CEO, Glacier Hops Ranch (winnaar van 2022 Small Organization Exporter of the 12 months Award!)

Added sprekers die ook bekroonde exporteurs zijn:

  • David Kniepkamp (linksonder), President en CEO, Sensible Controls LLC
  • Amy Bosco, directeur van World Enterprise Progress, Beekley Health care (recente winnaar van de “E” Award van de president!)

Sprekers zullen bespreken hoe ze gebruikmaken van de reduce uit de wereldwijde pandemie, de oorlog in Oekraïne, hoge inflatie, wereldwijde uitdagingen in de toeleveringsketen en een stijging van de rentetarieven – terwijl ze nog steeds groeien en zich concentreren op de toekomst van het wereldwijde bedrijfsleven. Tijdens paneldiscussies leer je hun most effective bewaarde geheimen om resultaten voor een bedrijf te behalen.

Speciale gasten zijn onder meer: ​​Marc Schulman, President van The Eli’s Cheesecake Company en Richard Paullin, Government Director, Worldwide Trade Association of Greater Chicago. We hebben ook de burgemeester van Chicago, Lori E. Lightfoot, uitgenodigd.

Volledige line-up van sprekers is te vinden hier.

Toegevoegd aan onze lijst van specialiteit, is e-vendor, Boomerang Carnets. Ze hebben ons al eerder ondersteund en we kijken ernaar uit om dit jaar weer achieved hen samen te werken tijdens onze breakout rooms.

We hebben dit jaar ook Il SBDC Intercontinental Trade Heart, Southern Illinois University Edwardsville als ondersteunende organisatie.

Kaartjes lopen van $ 10 (studentenkaart), tot $ 20 (algemeen ticket), tot $ 200 (ticket en één e-verkopertafel).
Bezoek de web site voor meer informatie en om je in te schrijven: https://globalsmallbusinessforum.com. Netwerk als een gek, leer wat er nodig is om te gedijen op de wereldwijde markt en ga naar huis achieved nieuwe inzichten om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Opmerking: het forum staat ook bekend om zijn leuke loterijprijzen aan het eind. Wie wist door aanwezig te zijn dat je mogelijk een wereldberoemde Eli’s Cheesecake, Tiffany’s artikel of great houseware-item zou kunnen winnen? Je moet aanwezig zijn om te winnen! Zie je daar.