May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Mijn 3 woorden voor 2022

Mijn 3 woorden voor 2022

Waar gaan mijn 3 woorden over?

Het idee van Mijn Drie Woorden is eenvoudig. Kies 3 woorden (niet 1, niet 4) die u zullen helpen bij uw keuzes en acties van dag tot dag. Zie ze als vuurtorens. “Moet ik ja zeggen tegen dit venture?” “Nou, komt dit overeen satisfied mijn drie woorden?”

Hoe drie woorden te kiezen

Ik begon dit proces in 2006. Destijds waren mijn drie woorden “Vraag. Doen. Deel.” Ik koos deze zeer eenvoudige woorden en ze kwamen me goed van pas. Een van mijn beste jaren ooit. Toen ik vragen stelde, leerde ik. Toen ik actie ondernam op basis van wat ik leerde door te vragen, maakte ik meer terrein en nam ik meer van het universum above. Toen ik wat ik leerde satisfied iedereen deelde, maakte ik connecties en een paar vrienden.

Kies drie woorden waarvan je denkt dat ze je vooruit zullen helpen. Ik kan je hier een aantal dingen about vertellen:

  • Maak er geen zin van. “Publiceer het boek” is een vreselijke keuze. “De” is verspild.
  • Probeer de woorden bruikbaar te maken. ‘Uitbreiden’ is beter dan ‘groter’.
  • Hoe nuttiger het woord kan zijn, hoe beter. Deze woorden moeten je kompas zijn.
  • Blijf het hele jaar bij de 3 woorden. Elke keer als ik er een maand of twee later van veranderd ben, verprutst het jaar. Ik kan het niet uitleggen. Maar ik kan het melden.
  • Jaren waarin ik ‘mooie’ woorden met betekenislagen heb geprobeerd, raakte ik de draad kwijt. Gebruik gewone woorden, misschien.
  • MAAR de woorden hoeven voor niemand behalve jou iets te betekenen. Maak je geen zorgen around het uitleggen ervan.

Beoordeel ze dagelijks

Hoe meer u uw 3 woorden beoordeelt, hoe beter. Ik heb de mijne ingebouwd in mijn dagelijkse planningsgidsen en actiestapels. Ik probeer ze te gebruiken voor een mantra wanneer ik kan. Soms herhaal ik ze tijdens wandelingen gewoon keer op keer. Ik denk er graag around na en mediteer een beetje satisfied die woorden in mijn achterhoofd.

Eerdere herhalingen van mijn 3 woorden

2006 – Vraag. Doen. Deel
2007 – Zoek. Kader. Bouwen. Bridge (ja, dat was 4. Het was ook een minder succesvol jaar.)
2008 – Geloof. Loops.Farm
2009 – Uitrusten. Legers. naalden
2010 – Ecosystemen. Eigenaren. koningen
2011 – Herinvesteren. Pakket. Stromen
2012 – Tempel. Ontwarren. Oefening
2013 – Walt. Ender. Monchu
2014 – Levensstijl. Monchu. Zwart.
2015 – Plannen. Hefboom. Kleding stof.
2016 – Thuis. Schijnen. Winnen.
2017 – Transfer.Voice.Recreation
2018 – Ritueel. uitvoeren. Waarde
2019 – Station. Stapels. Beweging.
2020 – Druk. Structuurvolgorde. Pakket
2021 – Showrunner, Monk-opties

En laten we nu eens kijken naar 2022

Mijn 3 woorden voor 2022

Verkenner – Ik kies niet vaak zelfstandige naamwoorden, maar ik doe het wel als ik enkele aanwijzingen in woorden wil verpakken die me doorway een intentie binnen een identiteit zullen leiden. Een verkenner earlier bij mijn rol als stafchef bij Appfire, omdat het mijn taak is om voor de hoofdtroepen uit te gaan, het landschap te overzien, actiepaden aan te bevelen en een samenhangend strategy te communiceren op basis van wat ik terugbreng. In mijn beroep is dat logisch. De beroemdste verkenners in de echte wereld waren ook fysiek zeer capabel, dus ik prevent mijn verplichtingen om mijn gezondheid terug in dit woord te krijgen. Het moet veel dragen. (En ja, “scout” is ook een werkwoord – bedankt, Samantha!)

Co-creëren – Dit idee is een stuk eenvoudiger dan scouten: wat ben ik van strategy te co-creëren achieved andere mensen in een bepaalde situatie? Als ik met het Government Leadership Group van Appfire werk, vertel ik mezelf bepaalde dingen voordat ik naar mijn vergaderingen ga. Als ik satisfied eigenaren praat fulfilled Rob Hatch, wil ik samen een heel ander soort ervaring creëren. Soms, met mijn kinderen, raak ik een beetje verdwaald in de werkelijke bedoelingen van het instant, dus ook daar heeft dit betrekking op mij. Het is mijn taak om samen situaties te creëren waarin mijn kinderen kunnen groeien en bloeien, zo goed als ik kan.

Pluspunten – Deze is voor mij het moeilijkst om uit te leggen, omdat ik er nog aan werk. Ik oefen een principle dat tussen ‘manifestatie’ en ook opzettelijk leven in zit, en als onderdeel daarvan leer ik hoe ik een vliegwiel van positieve energie kan laten draaien en behouden. De vijanden van dat soort energie zijn talrijk: mensen die een zware dag hebben, negatieve mensen, situaties waarin je moet wachten op anderen om een ​​checkpoint in te halen, en ga zo maar doorway.

Dit idee is grofweg om de plussen (+) te zoeken in de kansen van elke dag. Als ik een muur of een wegversperring raak, verspil dan GEEN tijd, maar ga in plaats daarvan rond, wissel van taak, ga naar de volgende staat van zijn. Als er iets ergs gebeurt, haal het dan van je af en zoek het volgende pluspunt.

Deze zal de moeilijkste van alle 3 zijn, maar als ik het voor elkaar krijg, zal alles in 2022 nogal interessant voor mij verlopen.

Wat zijn JOUW woorden voor 2022?

Het is jouw beurt: typ een blogbericht of deel het waar je maar wilt. Gebruik de hashtag #my3words and phrases om de gedeelde ervaringen van anderen te vinden, en maak je geen zorgen als je een final-moment persoon bent. Start out wanneer je er klaar voor bent.

Tot ziens in 2022.