April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

B2B leest: Team verbreken, delegeren en manifesteren

B2B leest: Team verbreken, delegeren en manifesteren

Naast onze zondag App van de 7 days functie, vatten we ook enkele van onze favoriete B2B-verkoop- en marketingberichten van overal op world-wide-web elke week. We zullen een heleboel geweldige dingen missen, dus als je iets hebt gevonden waarvan je denkt dat het de moeite waard is om te delen, voeg het dan toe aan de reacties hieronder.

Halt fulfilled je schuldig te voelen above delegeren
In dit artikel voor de Harvard Organization Critique, Dina Smith onderzoekt de gemeenschappelijke schuld rond delegatie. Ze merkt op: “Vooral als jij en je workforce al aan tijd gebonden zijn, kan het misplaatst aanvoelen om te investeren in delegeren. Maar onthoud dat deze investering voordelen op de langere termijn oplevert: tijdwinst en capabelere, betrokken medewerkers.”

Waarom strategische afstemming essentieel is voor de planning van bedrijfsveranderingen
In deze blogpost, Karen Ball onderstreept het belang van strategische afstemming alvorens volledig te gaan fulfilled verandermanagement. Ze schrijft: “Enquêtes laten zien dat medewerkers ook waarde hechten aan verandermanagement. En uw veranderteam is klaar en bereid om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Maar voordat u de weg inslaat naar het opbouwen van capaciteit voor verandermanagement, is het van cruciaal belang om uw inspanningen af ​​te stemmen op uw organisatiedoelstellingen.”

7 tekenen dat de verbinding fulfilled het workforce wordt verbroken
In dit bericht schetst een CMOE-gastauteur 7 prominente tekenen van teamontkoppeling. Ze omvatten “weinig tot geen enter, ze voelen zich geïsoleerd, gemiste deadlines, gemiste vergaderingen, wijzigingen in werkschema’s, slechte kwaliteit van het werk en leden vertrekken.” Door elk van deze kenmerken te begrijpen, kunnen leiders beter toegerust zijn om de teamdisconnectie aan te pakken voordat deze groeit.

Hoe contentmarketing te gebruiken om de naamsbekendheid te vergroten
In dit stuk voor SmartBrief, Seth Richtsmeier maakt gebruik van gegevens uit een nieuwe Content material Advertising and marketing Survey, uitgevoerd doorway het Written content Promoting Institute. De enquête stelt in het kort dat “het creëren van merkbekendheid het belangrijkste doel is dat merken bereiken doorway middel van contentmarketing. Dit wordt op de voet gevolgd doorway het opbouwen van geloofwaardigheid/vertrouwen en het opleiden van hun publiek.”

55% van de verkoopprofessionals zag een verbeterde leadkwaliteit in 2022: wat ze goed zouden kunnen doen
In deze blogpost, Erin Rodrigue onderzoekt waarom 55% van de salesprofessionals de kwaliteit van de lead in 2022 zag verbeteren. Ze geeft 4 praktische stappen die salesprofessionals vandaag kunnen nemen om hun onderzoek naar de kwaliteit van hun leads te verbeteren. Deze omvatten “leun in uw CRM, breng uw verkoop en internet marketing op één lijn, focus op guide nurturing en herbekijk uw customer persona’s.”

Waarom het beste alternatief voor een onderhandelde overeenkomst (BATNA) belangrijk is voor verkoop?
In dit bericht, Caroline Forsey interviewt David Stafford, hoofd klantoplossingen van Dropbox, above BATNA. Forsey biedt advies more than “hoe u de belangrijkste onderhandelingstactieken van BATNA kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf en uw klanten beide profiteren van een offer.”

Top 5 developments voor de toekomst van internet marketing
In dit artikel, Michaela Goss identificeert 5 van de meest prominente marketingtrends die helpen om de toekomst van de industrie te voorspellen. Hij noemt “conversationele advertising and marketing, optimalisatie van sociale media, emotionele connecties, hybride ervaringen en Website3” als de 5 belangrijkste.

De verrassende wetenschap van manifestatie
In deze aanvulling op zijn blog site, Nir Eyal schrijft above de kracht en wetenschap achter manifestatie. Hij gaat in op enkele veelvoorkomende misvattingen en perspectieven op manifestatie: “Hoewel ik het ook haat om het toe te geven, manifesteren kan voordelen hebben, maar niet om de redenen die zelfhulpgoeroes zeggen.” Hij vervolgt: “Manifesteren leert aanhangers om goede dingen te verwachten, en wanneer we ons openstellen voor kansen, hebben we de neiging om dingen te zien die we anders misschien zouden missen.”

Een suggestion om frustratie te voorkomen als het niet klikt satisfied je supervisor
In dit bericht, Kristin Hendrix biedt niet één maar drie belangrijke tips om frustratie te voorkomen wanneer u niet klikt met een supervisor. Ze schetst een realistisch beeld van de dynamiek van medewerkers/administrators en geeft bruikbare guidelines om de kloof te overbruggen.

Het tegengif voor “rustig stoppen”
In deze blogpost, Marlene Chism biedt een krachtig kader tegen stil stoppen, dat alle aspecten van het bedrijf omvat. Het vereist samenwerking en preparing van elke afdeling en elk niveau van de medewerker, allemaal in het streven naar het elimineren van stil stoppen.