May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

LeBron James voegt zich bij Multiversus naast Rick & Morty

Wil je weten wat de toekomst biedt voor de game-industrie? Sluit je aan bij gaming-managers om in oktober opkomende delen van de industrie te bespreken op GamesBeat Summit Next. Registreer vandaag.


Dit is zo’n vrijdagnieuws, ik moest het met iedereen delen: Developer Player First Games kondigde op San Diego Comic Con aan dat er drie nieuwe vechters naar de Multiversus-selectie komen. De nieuwste aanwinsten zijn niemand minder dan Rick & Morty, uit de gelijknamige show, en LeBron James. Ja, Dat LeBron James.

Ik denk dat ik me moet kwalificeren: James verschijnt in de game met zijn Space Jam-personage, niet alleen als zijn gebruikelijke zelf (hoewel toegegeven dat het zien van gewone LeBron in de game op zichzelf al een traktatie zou zijn). Als zijn dialoog in het spel een indicatie is, is hij net zo blij om hier te zijn als wij om hem te zien.

De twee andere vechters zijn schurende wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith. Ze zullen niet tegelijkertijd met James meedoen aan het spel — Morty komt erbij tijdens het eerste seizoen van de game op 9 augustus. Player First heeft niet aangegeven wanneer Rick meedoet, maar het zou ook tijdens seizoen 1 moeten zijn.

Player First lanceert de open bèta — waarin James is opgenomen — op 26 juli. Het wordt gelanceerd op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

Het credo van GamesBeat wanneer het over de game-industrie gaat, is ‘waar passie en zaken elkaar ontmoeten’. Wat betekent dit? We willen je vertellen hoe belangrijk nieuws voor je is — niet alleen als beslisser in een gamestudio, maar ook als fan van games. Of je nu onze artikelen leest, naar onze podcasts luistert of onze video’s bekijkt, GamesBeat helpt je meer te weten te komen over de branche en er plezier in te hebben. Leer meer over lidmaatschap.