June 20, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Een merk en bedrijf starten met een Facebook-pagina

Hoe start je een merk met een Facebook-pagina?

Dit artikel maakt deel uit van mijn branding-serie die begon achieved Hoe u uw persoonlijke merk op net kunt bouwen en vandaag ga ik bespreken hoe u een merk kunt bouwen en starten achieved Facebook-pagina.

Mensen vestigen bedrijven buiten Fb-pagina’s, om nog maar te zwijgen van Facebook-advertenties. Maar velen van ons geloven nog steeds dat Facebook-pagina’s alleen voor memes en citaten zijn. Als je de voorbeelden niet hebt gezien van mensen die hun merken hebben opgericht by way of Fb-pagina’s, dan is het niet mijn fout omdat mensen dingen doen. Het is waar dat het organische bereik en alles wat vroeger satisfied ‘Facebook-pagina’s’ had niet meer hetzelfde is, maar er zijn nog steeds dingen mogelijk.

Bijvoorbeeld, zelfs als de Fb-advertentie de beste optie is om op een Fb-pagina te gebruiken, als je nog geen pagina hebt gestart, hoe zou je dan adverteren en wat zou je op Fb adverteren.

Evenzo is Fb een geweldige manier om uw bedrijfsmerk te laten groeien, u kunt meer naamsbekendheid creëren en call maken fulfilled klanten, maar als u er een maakt omdat andere bedrijven het hebben gedaan en u ook moet, dan heeft u het misschien mis .

Zoals hierboven vermeld, ga ik je in deze blogpost leren over het starten van een merk met een Fb-pagina.

Want dit gebeurt echt.

Het maakt mij niet uit of je een huisvrouw bent, een 19-jarige geneeskundestudent of een 40-jarige vader die niet veel weet van Facebook.

Als je iets on the web wilt doen en Facebook is iets waar je bekend mee bent, dan moet je je aan de blogpost houden, want ik ga de tactieken van het bouwen van een merk delen satisfied een Fb-pagina.

Opmerking: Je kunt deze handleiding gewoon afwijzen als je denkt dat het het niet waard is. Omdat we allemaal fouten maken en we hebben allemaal gebreken en dat geldt ook voor mij. Misschien is deze gids about 2 jaar misschien niet pertinent of nuttig, of misschien is hij toch niet voor jou. Maar ik moet het voor nu pushen omdat het iemand kan helpen. Als je het er niet mee eens bent, volg dan mijn advies niet op.

Laten we ermee aan de slag gaan!

Hoe start off je een merk achieved een Facebook-pagina?

Volg het onderstaande pad en deze voetstappen brengen je misschien ergens anders in de komende twee jaar:

Kies het product or service/de dienst waar je gepassioneerd in excess of bent quote-om-slachtoffer-je-moet-geloven-in-iets-met-zo'n-passie-dat-het-een-realiteit-anita-roddick-wordt

Facebook heeft een breed scala aan categorieën als het gaat om een ​​Facebook-pagina. U hoeft dus niet naar de Facebook-paginacategorieën te kijken om het variety Facebook-pagina te bepalen. Als je dat doet, betekent dit dat je op het verkeerde been begint. Achieved andere woorden, het is alsof u het bedrijf een naam geeft zonder enig idee te hebben wat voor soort bedrijf u wilt starten. Get started dus met het juiste werk aan uw merchandise of dienst.

Niets is mooier dan je passie te vinden en die te gebruiken om een ​​Facebook-pagina te starten. Omdat je begint om het in de eerste plaats tot een bedrijf te laten groeien. Dus waarom niet iets kiezen waar je gepassioneerd above bent. Het maakt me niet uit of het zelfgemaakte ambachten, aangepaste kaarsen of emblem-ontwerpen zijn. Wees er gewoon zeker van wat je graag doet.


Ken en begrijp je publiek

betrouwbaar publiek

Weet je dat te veel mensen te veel informatie delen en dat ook nog met de verkeerde persoon en publiek? Laat uw merk er niet in vallen. Ken en begrijp uw publiek

Sommige mensen gebruiken Facebook bijvoorbeeld als een communicatiemiddel om banden op te bouwen en te versterken en om te socializen satisfied hun familieleden en bekende mensen, dit helpt hen om meer connecties te krijgen en waarschijnlijk ook nieuwe banen.

Maar als u besluit uw vriendenlijst voor iedereen te openen, zult u hoogstwaarschijnlijk rommel zien en volgens het Facebook-algoritme ziet u mogelijk zelfs minder betrokkenheid bij uw Facebook-inhoud dan voorheen.

Dus het begrijpen van je publiek en je potentiële klant is een belangrijk element van je Fb-brandingstrategie.


Vul de Fb-pagina fulfilled essentials

Je wilt geen Facebook-pagina maken waar mensen op terechtkomen en geen omslagfoto vinden. In plaats daarvan, wanneer u uw weergaveafbeelding, omslag en andere noodzakelijke elementen zoals CTA, bio, URL en andere specifics instelt, kunt u meer ontdekken wat een Facebook-pagina voor uw merk kan doen. Je start out immers een klein bedrijfje by means of een Facebook-pagina.

Laten we snel een kijkje nemen op mijn Fb pagina.

Dit is mijn omslagfoto..

facebook merk gebouw voorbeeld aliraza.co

Dit is een korte glimp voor mij:

facebook merk gebouw voorbeeld aliraza.co

Je kunt naar mijn about mij-pagina gaan en meer zoeken.

Dus neem de tijd om dat allemaal in te vullen voordat je je vrienden en familie uitnodigt om de pagina leuk te vinden. Je kunt Canva gebruiken om de omslag van je Fb-pagina te maken en een afbeelding weer te geven. Fb vereist dat je enkele details in excess of de pagina invult om je beter van dienst te kunnen zijn. Het kan het paginatype, de bio, de URL enz. zijn. Als je eenmaal de particulars hebt ingevuld en af ​​hebt, lijkt je pagina klaar voor gebruik.

U moet vooraf bepaalde inhoud hebben om te publiceren. Veel mensen maken de fout dat ze het punt bereiken waarop ze de pagina klaar hebben gemaakt en meteen vertrekken. Sterker nog, ze beginnen mensen uit te nodigen om het leuk te vinden. Mensen houden niet van de lege pagina’s. Dus start out met het publiceren van dingen direct nadat je het hebt gemaakt.

Gebruiken Buffer om je berichten in te plannen. Je moet twee keer for every dag publiceren of meer dan dat. Zodra u inhoud op een consistente basis publiceert, kunt u vrienden uitnodigen op de pagina.

Hoewel veel mensen aanbevelen om berichten op hun Fb te plannen achieved behulp van een plug-in of resource zoals ik hierboven vermeld, maar volgens mijn persoonlijke ervaring, als je het bericht handmatig bijwerkt, krijg je een betere betrokkenheid.


Tel de connect with-to-motion-knop op

perfecte CTA-oproep tot actie

Het is belangrijk om een ​​call-to-action-knop te hebben, daarom heeft Fb deze in het recente verleden geïntroduceerd. Het doet veel werk voor de pagina-eigenaar om het verkeer naar verschillende verkooppunten te leiden. Het beste deel is de bewerkingsfunctie van deze CTA-knop. U kunt bepalen waar u het verkeer naartoe wilt leiden zodra ze op de knop klikken. Overweeg dus altijd om een ​​call-to-motion-knop op je Fb-pagina toe te voegen.

call to action voorbeeld facebook

Als je meer wilt weten, bekijk dan mijn voorbeelden van CTA-knoppen voor meer informatie.


Ontwikkel een contentstrategie

het ontwikkelen van een schrijfstrategie voor contentmarketing

Aan het einde van deze handleiding, als u niet weet over de inhoudsstrategie, is het werk niet eerlijk gedaan. Je moet een idee hebben om een ​​contentstrategie voor je Facebook-pagina te ontwikkelen. Of het nu gaat om een ​​beautygerelateerde Fb-pagina of een autogerelateerde pagina, de contentstrategie verwijst naar de setting up die de pagina-eigenaar moet maken om duidelijk te maken hoe en wat voor soort material er gemaakt moet worden. Als de pagina-eigenaar de doelgroep verwaarloost tijdens het maken van de contentstrategie, is het misschien geen goed idee. Als de strategie eenmaal is gedefinieerd, wordt het een stuk eenvoudiger om ermee om te gaan.


Consistentie en niet gedemotiveerd raken:

wees consistent

Weet jij hoe merken succes behalen? Het is omdat de meerderheid van de mensen het opgeeft als ze zo dicht bij succes zijn. Als je iets wilt bereiken, moet je misschien iets opofferen, je kunt je tijd, geld en alles opofferen als je echt iets groots in je leven wilt krijgen.

De meeste inspanningen zullen mislukken en ja, je kunt geen sterk merk bouwen als je deze gewoonte niet in jezelf hebt.

Ofwel mensen bekritiseren je of houden van je of houden je voor de gek, blijf gewoon doorgaan, blijf trappen oplopen naar je uiteindelijke doel en op een dag zul je het bereiken.


Andere very best methods om te volgen:

Werk uw inhoud regelmatig bij:

Dit zou in de consistentiesectie moeten komen, maar omdat het consistent is achieved het bedrijfsleven en uw inhoud regelmatig bijwerkt, zijn beide verschillende dingen.

Maak uw pagina de moeite waard om te liken of te volgen

Heb je ooit zo gedacht? Ik bedoel, je zou zoveel aan je pagina moeten werken dat ze zich waardig voelen, trots dat ze je leuk vinden.

Zorg ervoor dat uw get hold of- en bedrijfsgegevens altijd up-to-day zijn

Zaken en kansen zien geen tijd.. zorg er dus voor dat uw bedrijfs- en contactgegevens up-to-day zijn en in de werkstand staan.

Actief Facebook Live gebruiken als onderdeel van uw marketingstrategie

Ik heb hierover gesproken in mijn Marketing Your Small business op Fb zonder een dollar uit te geven? around het belang van regelmatig live komen en speak to maken met je publiek op Fb. Dit is een diepe betrokkenheid die op lange termijn veel meer vertrouwen, loyale lezers en actieve volgers blijkt te geven. Ik raad je ook aan om mijn gids Hoe te beginnen satisfied vloggen te lezen, omdat deze je kan helpen bij het bewerken van software program en materiaal om te kopen.

facebook live aliraza.co

Fb-advertenties:

Fb-advertenties zijn geëvolueerd als een belangrijk onderdeel van het huidige on the net marketingarsenaal. Marketeers en specialists op het gebied van sociale media brainstormen, onderzoeken en proberen erachter te komen hoe ze Facebook-advertenties kunnen starten die geweldige resultaten opleveren.

Bekijk mijn onderstaande artikelen voor meer informatie:

Bouw aan uw merkpersoonlijkheid:

jeff bezos amazon ceo op branding

Niemand praat er veel more than, maar het moet gebouwd worden. Laat me het nog eens zeggen, heb je er ooit aan gedacht om? een persoonlijkheid voor uw merk opbouwen? Als je dat nog niet hebt gedaan, get started er dan mee. Overweeg om je te concentreren op je merkimago en dit zal je helpen te bepalen wie je echte doelwit is!

Kies een gemakkelijk toegankelijke URL:

Het is altijd een goed idee dat de url van uw Fb-pagina kleiner en gemakkelijker te onthouden is voor gebruikers.

Conclusie

Het idee was om een merk starten fulfilled een Facebook-pagina.

Mensen starten de hele tijd Fb-pagina’s.

De meesten van hen weten echter dat het gebaseerd moet zijn op iets waar ze een passie voor hebben en daarom maken ze Facebook-pagina’s op foundation van hun interesses. Het enige wat ze missen is het hebben van een zakelijke kant van de Facebook-pagina.

Ze maken en beheren Fb-pagina’s als slechts enkele pagina’s op online in plaats van als een online merk.

Een van de redenen waarom ik hierover schreef, is dat je moet proberen die Fb-pagina om te zetten in een bedrijf. En het experienced kunnen gebeuren als je de Facebook-pagina op de juiste manier begon.

In feite, voel je vrij om de . voor te lezen Facebook basisrichtlijnen bij het aanmaken van een Facebookpagina.

Welk verschil maakt deze blogpost voor uw begrip van Facebook-pagina’s?

Deel uw mening in het opmerkingengedeelte.