Een gids om uw kleine onderneming deze zomer bij te scholen

Natalie Small

Bijscholing was nog nooit zo eenvoudig

Traditioneel was het leren van een nieuwe vaardigheid tijdens het runnen van een klein bedrijf een vrij tijdrovend proces. Het betekende vaak tijd weg van het werk, wekelijkse lessen in je schema passen, om nog maar te zwijgen van de further kosten van het simpelweg inschrijven voor een cursus. Zelfs in rustigere periodes was dit soort investeringen voor velen gewoon geen haalbare optie.

Gelukkig heeft het net het leren van nieuwe vaardigheden ongelooflijk toegankelijk gemaakt. Naast de bronnen die we hierboven hebben genoemd, zijn er hele sites die bedoeld zijn om bedrijven en individuen te helpen hun vaardigheden te verbreden en hun kennis te vergroten. Web-sites zoals Udemy en LinkedIn Mastering hebben een enorm scala aan cursussen, die alles omvatten, van boekhouding tot grafisch ontwerp – kortom alles waar een eigenaar van een klein bedrijf ooit zijn hand op zou kunnen richten! Er is een combinatie van free of charge en betaalde cursussen, waarvan de meeste uitgebreide leerhulpmiddelen hebben, waaronder videolessen, quizzen en downloadbare bronnen. Web als bij alle andere on the net cursussen in dit artikel, leer je in je eigen tempo en op tijden die bij je passen, wat betekent dat je nooit het gevoel hebt dat je moet kiezen tussen het runnen van het bedrijf of het leren van nieuwe vaardigheden. Beide platforms bieden ook een teamabonnement, waardoor het bijscholingsproces in uw bedrijf wordt gestroomlijnd en ervoor wordt gezorgd dat iedereen op één lijn zit.

Ontdekken LinkedIn lerendie momenteel een maand free of charge toegang biedt, en Udemydie een breed scala aan free of charge en betaalde cursussen aanbieden.

Next Post

Hoe succesvol te zijn in netwerkmixers

Laten we aannemen dat u van program bent om een ​​netwerkevenement bij uw plaatselijke kamer van koophandel of een ander soort evenement bij te wonen. Je bent nerveus, betaalde veel geld om aanwezig te zijn en nam de tijd van je dag. Je vraagt ​​je af of dit een terugkeer […]