May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Debra Kavchak-Taylor aangesteld als de nieuwste partner bij Sklar Wilton & Associates

Een erfenis die voortleeft: anderen helpen slagen!

37 jaar geleden besloot Luke Sklar dat hij niet geschikt was voor de zakenwereld en ging hij op zoek naar een ander soort bedrijf. Een bedrijf zonder pretenties of politiek – gewoon gericht op het samenbrengen van de beste en knapste koppen om moeilijke zakelijke uitdagingen op te lossen en anderen te helpen slagen.

Een paar jaar afterwards overtuigde hij Charlie Wilton om aan boord te komen en Sklar Wilton was geboren!

We hebben de eer gehad om samen te werken met iconische Canadese merken als een vertrouwde spouse op het gebied van strategie en inzichten, terwijl we onze klanten helpen groei te realiseren en sterkere merken op te bouwen. Ons eigen bedrijf en team zijn gegroeid met de toevoegingen van Jennifer Marley, Sarah Liverance, Manoj Raheja en Sarah Main als companions. Terwijl het bedrijf blijft groeien, blijven we gefocust op het behoud van onze kern en het behouden van de prachtige cultuur en mensen waar het bedrijf omheen is gebouwd.

Vandaag, fulfilled meer dan 45 medewerkers in heel Canada en meer dan 25 Terrific Area to Get the job done-awards, kunnen we niet meer verheugd zijn om vooruit te kijken naar de toekomst en onze volgende groeifase.

Daarmee is het een groot genoegen om de benoeming aan te kondigen van onze nieuwste companion, Debra Kavchak-Taylor.

Debra is een voorbeeld van de waarden van Sklar Wilton en belichaamt onze toekomstbestendige strategie om de kern te behouden en verandering te leiden. Ze was eigenlijk onze klant toen ze bij Molson Coors werkte toen ze opklom tot VP Marketing. Debra experienced een geweldige staat van dienst als resultaatgerichte, mensen-eerst, merkenbouwer en het was duidelijk dat ze uitstekend bij Sklar Wilton zou passen. Na haar tijd bij Molson Coors ging Debra aan de slag in de bureauwereld om haar vaardigheden in het bouwen van merken aan te scherpen. Vlak voor de pandemie kwamen de sterren eindelijk op één lijn toen Debra ons crew kwam versterken als Taking care of Director. Sindsdien heeft ze de harten en geesten van zowel het team als onze klanten veroverd met haar frisse blik en passie om anderen te helpen slagen.

“Ik heb een lange relatie met Sklar Wilton en kan echt zeggen dat ze de slimste en aardigste mensen zijn fulfilled wie ik ooit heb gewerkt.” zei Debra. “De klanten waarmee we werken zijn de beste in hun klasse en het werk dat we met hen doen maakt echt een verschil. Ik voel me nederig om deel uit te maken van het ongelooflijke Companion-workforce en kijk uit naar het volgende hoofdstuk achieved dit speciale bedrijf.”

“Debra is een geweldige uitbreiding van ons crew geworden door te helpen bij het vormgeven en begeleiden van strategieën doorway middel van workshops, het uitdagen van teamdenken en het gefocust houden van iedereen terwijl projecten worden uitgevoerd”, zegt Allison Litzinger, toen VP Promoting, Brand, Client and Loyalty voor Hudson’s Bay . “We hebben met veel plezier satisfied Debra samengewerkt. Ze is een plezier op professioneel en persoonlijk vlak.”

We kunnen niet blijer zijn dat Debra zich bij ons voegt in deze hoedanigheid en de erfenis van Sklar Wilton & Associates van Serving to Other individuals to Do well voortzet.