June 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Creatieve marketingideeën om uw senior begeleide woongemeenschap te laten groeien

De vraag naar begeleid wonen voor senioren is in de loop der jaren gestaag toegenomen, en satisfied 10.000 babyboomers de komende tien jaar elke dag 65 worden, evalueren steeds meer senioren hun woonmogelijkheden voor wanneer ze hulp nodig hebben om voor zichzelf te zorgen.

De pandemie heeft deze groeitrend in de sector echter kort onderbroken, waardoor u mogelijk te maken krijgt met een lage bezettingsgraad in uw gemeenschap. Het is niet alleen jij – de bezettingsgraad van seniorenwoningen in het hele land is in de eerste drie maanden van 2021 gedaald tot een laagterecord van 78,8%, volgens de Nationaal Investeringscentrum (NIC).

Creatieve marketingideeën voor begeleid wonende gemeenschappen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Nu de wereld COVID-19 voorbij is, beginnen potentiële bewoners te informeren naar huisvesting voor senioren, en de bezettingsgraad herstelt zich langzaam.

Hier is een blik op 14 innovatieve marketingstrategieën om uw bedrijf voor begeleid wonen voor senioren te laten groeien in het veranderende zorglandschap.

#1. Maak een geweldige indruk met uw internet site

Als het gaat om begeleid wonen voor senioren, vinden er zowel offline als on the internet fundamentele veranderingen plaats. U hebt een geweldige website nodig omdat uw doelgroep – babyboomers en hun gezinnen – een groot deel van hun tijd on the web doorbrengen. Een uitstekende web site moet snel ladende pagina’s en gemakkelijke navigatie hebben, rekening houdend fulfilled de behoeften van niet-technisch onderlegde bezoekers. Zorg ervoor dat u de functies en voorzieningen van uw faciliteit onder de aandacht brengt fulfilled video’s van professionele kwaliteit en afbeeldingen van hoge kwaliteit.

#2. Integreer Seo in uw groeistrategie

Zoekmachineoptimalisatie (Website positioning) is de meest efficiënte organische techniek om de on the web zichtbaarheid van uw assistentiewoning te vergroten. Onderdeel daarvan is het verbeteren van de positie van specifieke servicepagina’s in de zoekresultaten van Google voor relevante zoekwoorden. De bewoners die u target, zullen uw site gemakkelijker vinden wanneer uw pagina’s de organische zoekresultaten domineren. Overweeg om uw webinhoud, inclusief artikelen, weblogs en video’s, te optimaliseren voor zoektermen als ‘kosten voor begeleid wonen’ of ‘voorziening voor begeleid wonen voor senioren’ om meer verkeer naar uw website te krijgen.

#3. Optimaliseer uw internet site voor lokale Website positioning

Satisfied lokale Seo richt u zich op gezinnen die op zoek zijn naar voorzieningen voor begeleid wonen voor senioren in uw geografische locatie. Deze strategie is logisch omdat veel potentiële bewoners die op zoek zijn naar dergelijke woningen, termen als ‘begeleid wonen bij mij in de buurt’ opnemen in hun zoekopdracht op online. Gebruik vergelijkbare zinnen in uw Website positioning-zoekwoorden en vermeld uw specifieke locatie in uw video’s, blogs, afbeeldingsbeschrijvingen en meer. Vergeet niet uw Google Mijn Bedrijf-vermelding (GMB) te claimen en te optimaliseren voor maximale lokale zichtbaarheid.

#4. Verhoog uw lokale Seo achieved NAP-consistentie

Het handhaven van NAP-consistentie (bedrijfsnaam, adres en telefoon) is tegenwoordig een van de meest impactvolle marketingstrategieën voor senioren. U moet altijd nauwkeurige en actuele speak to- en locatiegegevens hebben voor elk websitebezoek om te tellen. NAP-consistentie overal waar uw bedrijf wordt vermeld, inclusief GMB en sociale media, verhoogt de geloofwaardigheid en rangschikking van uw zoekmachine.

#5. Bouw een mobielvriendelijke, responsieve internet site

Het is een kostbare vergissing om aan te nemen dat babyboomers geen smartphones gebruiken voor on the web zoekopdrachten. Onthoud dat bij het ontwerpen van uw web-site voor senioren, en zorg ervoor dat gebruikers een superieure ervaring hebben op alle apparaten. Verrassend genoeg hebben slechts een paar web sites een consistente zoekmachineresultatenpagina (SERP) op meerdere platforms. Velen scoren hoog op een desktop, maar slecht op smartphones en tablets vanwege het gebrek aan responsief ontwerp. Aangezien de meeste zoekopdrachten op net plaatsvinden op mobiele apparaten, heeft u een geweldige kans om de meeste van uw concurrenten te overtreffen door een superieure gebruikerservaring te bieden in alle digitale omgevingen.

#6. Lever superieure on the net inhoud

Voor zoekwoorden geoptimaliseerde inhoud is geweldig voor de dominantie van SERP’s, maar Google en andere zoekmachines verwachten meer. Uw web-site en blogartikelen moeten informatief en vakkundig geschreven zijn – zo bouwt u uw domeinautoriteit op en stimuleert u uw Website positioning. Neem ook diepgaande berichten op die onderwerpen behandelen waar uw potentiële bewoners naar vragen. Geef bijvoorbeeld inzichtelijke handleidingen, ideas of algemene informatie in excess of zaken als de zorg voor bejaarde ouders of gezonde en veilige trainingsroutines voor ouderen. Door vakkundig de pijnpunten aan te pakken waarmee senior leden van de samenleving en hun family members elke dag worden geconfronteerd, wordt uw begeleid wonen gemeenschap als pertinent en deskundig getoond.

#7. Krijg altijd de juiste prestatiestatistieken

U moet de prestaties van uw creatieve marketingideeën voor begeleid wonen consequent volgen en controleren. Onderzoek elke tactiek op effectiviteit om onderscheid te maken tussen campagnes of kanalen satisfied een hoge ROI en gebieden die moeten worden verbeterd of die allemaal moeten worden opgegeven. U kunt zelfs de ROI meten doorway oproepen van specifieke seniorenadvertenties of marketingkanalen bij te houden. Automatiseer het trackingproces satisfied software om elke leadinteractie te controleren, of dit nu by using een webformulier, telefoon, persoonlijk of e-mail is.

#8. Verwaarloos uw on-line reputatie niet

On line opmerkingen about uw thuisdiensten voor senioren kunnen uw bedrijf maken of breken. Niemand wil zijn bejaarde ouders naar een gemeenschap sturen achieved een bedorven imago, dus je moet voorzichtig zijn met negatieve recensies. Als je een slechte opmerking ziet, reageer dan snel om te laten zien dat je altijd luistert en bereid bent om dingen recht te zetten. Even belangrijk: wees proactief en moedig gelukkige bewoners en hun households aan om responses te geven.

#9. Versterk de relaties achieved e-mailmarketing

Van alle moderne marketingstrategieën voor senioren lijkt e-mail misschien achterhaald, maar het heeft een ROI van $ 38 in inkomsten voor elke uitgegeven marketingdollar. U wilt potentiële bewoners niet spammen achieved e-mails. Geef ze in plaats daarvan een manier om zich aan te melden voor een nieuwsbrief, zoals een formulier op uw web site dat de e-mailadressen van bezoekers accepteert. Overweeg het proces te automatiseren en waarde te bieden achieved een combine van gidsen voor senioren, nieuws en speciale aanbiedingen. Fulfilled een perfecte e-mailmarketingstrategie kunt u langdurige relaties onderhouden en op het juiste second een redelijk bod doen.

#10. Verbeter uw verwijzingen en getuigenissen Match

Mond-tot-mondreclame van tevreden bewoners die getuigen van de uitstekende diners en voorzieningen, hoogwaardige zorg en vriendelijk, meelevend personeel is een krachtige bevestiging. U kunt een verwijzingsprogramma maken waarbij u bewoners vraagt ​​uw faciliteit aan te bevelen aan hun vrienden of familieleden. Een ander geweldig idee is om getuigenisvideo’s te maken en te uploaden waarin bewoners op authentieke wijze hun vreugde en comfort uiten in het leven in uw gemeenschap.

#11. Breng uw local community in 3D onder de aandacht fulfilled virtuele rondleidingen

Het is niet overdreven om te stellen dat virtuele rondleidingen tot de meest creatieve marketingideeën voor begeleid wonen voor senioren behoren. Voor oudere mensen die web beginnen met het bekijken van opties voor seniorenhuisvesting, kunnen deze rondleidingen gemakkelijk een glimp opvangen van het leven in uw gemeenschap. Neem ze op op uw website om de beste ervaringen te laten zien die worden aangeboden en laat potentiële bewoners en hun dierbaren zien dat uw gemeenschap gastvrij en veilig is. Virtuele rondleidingen zijn een onderscheidende issue in een zorgomgeving die net de nasleep van de pandemie begint af te schudden.

#12. Genereer meer verkeer achieved betaalde advertenties

Fulfilled Pay back-Per-Simply click (PPC)-advertenties betaalt u elke keer dat een gebruiker op een advertentie klikt. Google toont deze advertenties bovenaan relevante SERP’s wanneer gerichte zoekwoorden worden gebruikt in een zoekopdracht. U kunt deze strategie gebruiken achieved relevante zoekwoorden voor begeleid wonen in advertenties die prospects naar een specifieke bestemmingspagina leiden. Als er zinnen zijn die het niet zo goed doen satisfied Search engine optimisation, probeer dan voor de verandering eens wat in uw PPC-campagne op te nemen (fulfill zeker het verschil in ROI).

#13. Trek prospective buyers aan fulfilled aantrekkelijke bestemmingspagina’s

De meeste van uw websitemarketingstrategieën voor senioren moeten leiden tot een bestemmingspagina. Je zou daar on the internet gegenereerde potential customers naartoe leiden om de contactgegevens van prospective customers broad te leggen. Om dit te laten werken, moet u waarde leveren, zoals een boeiende online video, audio of tekstblok op de bestemmingspagina. U kunt zelfs een gratis e-ebook verstrekken about onderwerpen zoals het juiste instant voor mama of papa om over te stappen naar begeleid wonen. Zorg ervoor dat u een CTA opneemt om uw conversies te krijgen.

#14. Maak regelmatig verbinding met uw volgende sociale media

U kunt op verschillende manieren gebruikmaken van sociale media om met leden van de gemeenschap in make contact with te komen en uw bedrijf te laten groeien. Potentiële bewoners zijn ook op Facebook, Instagram en Twitter, en je kunt ze bereiken fulfilled boeiende neighborhood-berichten die je volgers op grote schaal delen. U kunt ook micro-beïnvloeders inschakelen binnen de sociale broederschappen voor begeleid wonen, ouderenzorg en levensstijl om de naamsbekendheid te vergroten.

Stimuleer groei fulfilled creatieve marketingideeën voor begeleid wonen

Fulfilled zijn verschillende uitdagingen en kansen heeft de voortdurende transformatie in het hele zorglandschap niet gespaard voor begeleid wonende gemeenschappen. Als aanbieder van seniorenwoningen moet u creatief zijn satisfied uw marketingtactieken om veilig doorway de onbekende wateren te navigeren en uw concurrentie te overtreffen.

Bij GMR Website Workforce kunnen onze robuuste digitale marketingstrategieën en technologie voor de gezondheidszorg u helpen meer inwoners aan te trekken en te behouden en de omzetgroei te versnellen. Neem vandaag nog call satisfied ons op om aan de slag te gaan achieved uw op maat gemaakte marketingstrategieën voor begeleid wonen!