July 24, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Controlelijst voor bestemmingspagina voor betaalde zoekadvertenties

Het maken van een bestemmingspagina voor uw gerichte advertentiecampagnes is van cruciaal belang om die advertenties om te zetten in verkopen. We zullen uitleggen waarom, en u voorzien van een gebruiksvriendelijke checklist zodat u het goed kunt doen.

Een winnende bestemmingspagina maken

Wat is een bestemmingspagina?

Een bestemmingspagina is precies dat: een plek waar mensen die op net surfen ‘landen’. Voor onze discussie zijn dit mensen die op een websitepagina ‘landen’ nadat ze doorway een of andere vorm van advertenties hebben geklikt: betaalde advertenties, advertenties op sociale media, Google-advertenties, PPC-advertenties of andere. Dit zijn meestal op zichzelf staande pagina’s die zijn ontworpen voor een gericht en enkelvoudig doel dat overeenkomt met de advertentie. Ze zijn anders dan gewone, groenblijvende pagina’s op uw internet site: ze staan ​​nergens anders dan aan het einde van uw advertentie.

Top 3 doelstellingen van bestemmingspagina’s:

  • Mensen verleiden om een ​​product of dienst te kopen, of contactgegevens verstrekken
  • Verzamel informatie voor toekomstige gerichte marketinginspanningen
  • Laat mensen kennismaken achieved uw merk, dienst of product or service en creëer interesse

Verhogen bestemmingspagina’s de conversieratio’s?

Het snelle antwoord hier is ja, 100%! De conversieratio op advertenties die niet naar een aangepaste pagina leiden, is somber: minder dan 1%. Maar fulfilled een goede pagina is the sky the restrict. Bovendien kunt u door een aangepaste pagina te gebruiken nu testen testen heeft aangetoond dat het de conversies achieved maar liefst . verhoogt 300%!

Wat zorgt ervoor dat bestemmingspagina’s worden geconverteerd?

Weten wat er op de pagina moet komen, kan ingewikkeld zijn, maar we hebben hieronder een gebruiksvriendelijke checklist voor u gemaakt. Bovendien, door een movie op uw bestemmingspagina op te nemen, heeft onderzoek aangetoond dat u de conversies tot 86% kunt verhogen!

Checklist bestemmingspagina:

Gebruik de bovenstaande checklist om uw aangepaste bestemmingspagina te bouwen en u bent op weg om meer van die PPC-advertenties om te zetten in verkopen

Als u geld investeert in on the internet adverteren, wilt u dat die investering zich terugbetaalt en omzet in verkopen. Een aangepaste bestemmingspagina is een belangrijk onderdeel van deze vergelijking. Hulp nodig? Het staff van TheeDigital is zeer ervaren in PPC Promoting. Neem vandaag nog make contact with met ons op!

Velden gemarkeerd fulfilled een asterisk

vereist.

Uw gegevens worden verzameld satisfied als enig doel het leveren van diensten die op deze internet site worden beschreven.

Uw privégegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. We zullen uw informatie nooit vrijgeven, delen of verkopen aan andere entiteiten. Wij hebben ook een hekel aan spam!