May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

JTLV haalt NIS 2.1b op voor derde vastgoedfonds

&#13

Tijdens een moeilijke periode op de kapitaalmarkten is JTLV, onder leiding van Amir Biram, Shlomo Gutman en Ariel Rotter, erin geslaagd om NIS 2,1 miljard bijeen te brengen voor zijn derde vastgoedfonds, zo heeft “Globes” vernomen. De kapitaalverhoging, waaraan enkele van de grootste financiële instellingen van Israël hebben deelgenomen, samen fulfilled particuliere investeerders, vond plaats in minder dan zes maanden.

&#13

Samen met schulden zal het JTLV3-fonds activa kunnen kopen voor een bedrag van bijna drie keer het opgehaalde kapitaal, dat wil zeggen meer dan NIS 6 miljard, volgens informatie die aan de verschillende instellingen is verstrekt. Onder de investeerders in het fonds zijn Clal Coverage, Migdal, Harel, Menorah Mivtachim, Bank Hapoalim en Meitav Sprint.

&#13
&#13
&#13
&#13

&#13
&#13
&#13
&#13

Het fonds heeft al drie offers op stapel staan. Een daarvan, de aankoop van de parkeerplaats en de commerciële ruimtes van het Mandarin Hotel in Tel Aviv voor 190 miljoen NIS, werd vorige maand gemeld doorway “Globes”. Het fonds krijgt grond achieved rechten om 10.000 vierkante meter hotelruimte te bouwen.

&#13

Een andere offer, die nog niet is afgerond, is een system om samen achieved hedgefonds Brosh 15% van supermarktketen Shufersal’s te kopen. De fondsen boden eerder dit jaar NIS 540 miljoen voor een minderheidsbelang in het onroerend goed van Shufersal.

&#13

De derde offer, volgens de informatie die aan de financiële instellingen is gepresenteerd, is de bouw van de zevende Ikea-winkel in Israël, in Ashdod. Samen fulfilled de Ikea-franchisenemer in Israël, de Bronfman-Fisher Group, kocht het fonds de helft van de rechten op de 110 dunam-website, waarop een 25.000 vierkante meter grote winkel zal worden gebouwd, van ontwikkelaar Tzachi Abu (by using Ari Real Estate) voor NIS 226 miljoen.

&#13

Gepubliceerd door Globes, Israel business information – en.globes.co.il – op 7 juli 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13