May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

5 redenen om een ​​blog voor kleine bedrijven te schrijven

Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen een blogsite heeft. In feite worden alleen al WordPress-weblogs elke maand doorway meer dan 400 miljoen mensen gelezen, waarbij gebruikers meer dan 80 miljoen nieuwe berichten, 44 miljoen reacties en 23 miljard paginaweergaven creëren. elke maand.

Maar ondanks dat vragen veel ouderwetse zakenmensen zich af of ze zich überhaupt moeten bezighouden met bloggen. Ze denken dat het niets voor hen is of dat hun potentiële klanten geen interesse hebben om te lezen wat ze te zeggen hebben.

Dit komt vooral veel voor in meer traditionele bedrijven, maar de waarheid is dat het maken van inhoud voor iedereen kan werken, wat ze ook doen.

Toch is het vaak moeilijk om de baas ermee in te stemmen, daarom helpt het als je de voordelen van bloggen uitlegt voordat je toestemming vraagt. Hier zijn slechts enkele van de beste redenen waarom kleine bedrijven zouden moeten beginnen met bloggen.
Ik schrijf al zes jaar, dus ik kan mijn eigen ervaring delen. Ik heb hoofdpunten gemaakt om in excess of te schrijven. Je magazine een van mijn laatste checken Edubirdie recensie.

  1. Het helpt je om op nieuwe manieren te denken

Een van de belangrijkste redenen waarom bloggen een goed idee is, is dat het je dwingt om stil te staan ​​bij je bedrijf en je branche. Het zal u ook aanmoedigen om door andere web pages te bladeren om te zien wat nieuwswaardig is, zodat u voorop blijft lopen.

Dit is net zo belangrijk voor eenmanszaken als voor grote bedrijven. Als u bijvoorbeeld een accountant bent, kan uw website wel eens het verschil zijn tussen iemand die voor u kiest en voor een concurrent.

Bovendien zorgt bloggen ervoor dat je je focust op wat je satisfied je bedrijf wilt bereiken. Het heeft geen zin om te bloggen om het bloggen, en je moet er zeker van zijn dat alles waar je over schrijft, goed aansluit bij waar je als geheel voor staat. Als je een speelgoedwinkel hebt en je houdt van educatieve spellen, bijvoorbeeld, dan wil je misschien bloggen above de beste spellen op de markt voor verschillende leeftijden en onderwerpen.

  1. Het is geweldig voor advertising and marketing

Bloggen is een van de beste dingen die je kunt doen om Seo-inspanningen te ondersteunen. Dat komt omdat zoekmachines dol zijn op frisse, originele inhoud en omdat het meer pagina’s creëert die in hun resultaten kunnen worden geïndexeerd.

In feite zegt 72% van de on the net marketeers dat het creëren van inhoud hun meest effectieve Website positioning-tactiek is, en 60% van de bedrijven die bloggen, krijgt meer klanten dan degenen die dat niet doen.

Sterker nog, terwijl uw web site de basis vormt van uw contentmarketingstrategie en u helpt het websiteverkeer en de verkoop te vergroten, hoeft u geen professionele schrijver of ontwerper te zijn. Een goede vriend van mij, een schrijver, gaat zelfs zo ver om te zeggen dat “spelling- en grammaticafouten je zelfs menselijker kunnen laten lijken”, hoewel hij eraan toevoegt dat ze nooit opzettelijk mogen worden toegevoegd omwille van het feit.

  1. Het geeft je een stem

Bedrijven die een website lanceren, kunnen commentaar geven op de branche waarin ze actief zijn, waardoor ze in feite actieve deelnemers worden in plaats van toevallige waarnemers. Het stelt hen ook in staat om een ​​buzz rond hun producten en diensten op te bouwen, waardoor de verkoop wordt gestimuleerd door ze te positioneren als deskundig, persoonlijk en benaderbaar.

Dit is waar kleinere bedrijven een voordeel hebben 10 opzichte van grote multinationals. Een van de voordelen van kopen bij een klein bedrijf is dat werknemers uw naam onthouden en hun diensten afstemmen op wat ze weten dat u leuk vindt.

Wanneer kleine bedrijven beginnen satisfied bloggen, is het belangrijk dat ze hun persoonlijkheid laten doorschijnen in wat ze schrijven.

  1. Hiermee kunt u uw knowledge delen

Als u goed geïnformeerd bent about uw vakgebied, kan het runnen van een blog een geweldige manier zijn om het aan andere mensen te bewijzen. Klanten kopen graag van mensen die verstand van zaken hebben, en dat is waar, of u nu goederen of diensten verkoopt.

Een andere optie is om in te breken in gastbloggen door relevante web-sites te benaderen en aan te bieden voor hen te schrijven. Dit heeft een aantal voordelenmaar de belangrijkste is dat het u verbindt satisfied een klaar publiek en u de moeite bespaart om er een te moeten bouwen, terwijl u uw bedrijf tegelijkertijd gratis PR van een geloofwaardige bron geeft.

  1. Het creëert een tweerichtingsgesprek

Blogs zijn als sociale netwerksites omdat ze klanten in staat stellen een gesprek te voeren achieved de bedrijven waarvan ze kopen. Wanneer je begint achieved bloggen, heb je een gouden kans om te praten more than de problemen waarin je klanten geïnteresseerd zijn, en je kunt ze uitnodigen om een ​​eigen opmerking te delen.

Dit kan zelfs elders in uw bedrijf worden benut en nuttig worden ingezet.

Bijvoorbeeld, als klanten je vertellen dat ze een bepaald soort item willen, dan kun je beginnen fulfilled het in voorraad hebben. Uw klanten zullen waarschijnlijk ook mogelijke verbeteringen voorstellen, en u kunt in de analyses van uw blogsite graven om een ​​goed idee te krijgen van in welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn.

Wat is het volgende?

Beginnen achieved bloggen hoeft niet moeilijk te zijn. Het duurt zelfs maar een paar minuten om een ​​WordPress-site te maken, en veel sites hebben nu een ingebouwde blogfunctie in hun backend. Dit betekent dat je kunt vaak gewoon inloggen op je web site en aan de slag gaan.

Dat is meestal de beste manier voor bedrijven om te beginnen satisfied bloggen, en hoewel een beetje strategie altijd een goed idee is, is het beter om doorway te gaan dan verlamd te raken doorway besluiteloosheid. Probeer het eens – je zult er versteld van staan ​​hoeveel je ervan geniet. En hoeveel uw klanten er ook van genieten!

Hulp nodig bij het ontwikkelen van uw strategie? Bekijk onze Search engine optimisation blog schrijven diensten of strategy een gratis seek advice from om te zien hoe we jouw weblog kunnen helpen!