July 12, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

10 dingen die inkomende marketeers nodig hebben in een videoplatform

De juiste online video kan echt aanslaan en een krachtige, informatieve boodschap naar uw publiek sturen. Of je nu uitlegvideo’s maakt of zelfs wat livestreaming doet, je kunt een behoorlijk publiek aantrekken achieved de juiste videomarketingstrategie. Maar je wilt geen tijd en geld besteden aan het maken van briljante video’s om ze daar helemaal alleen te laten zitten zonder dat iemand ernaar kan kijken. Dit is waarom het belangrijk is voor marketeers om: presenteer de video op de juiste manier.

Het kiezen van het juiste system maakt een enorm verschil in je inbound videomarketing. Hoe gemakkelijk het system is om mee te werken, hoe gemakkelijk het is voor de kijkers, of het doorzoekbaar is, en andere factoren moeten worden overwogen om de beste plek voor je video’s te vinden. Hier is een lijst van 10 dingen die inkomende marketeers nodig hebben in een videoplatform.

YouTube. Movie Wistia. Vidyard. De on the internet online video-arena is tegenwoordig erg druk. Waar moet een complexe B2B inbound marketeer op letten bij het overwegen van een van de vele keuzes die er zijn? Hier is een overzicht van wat we zullen onderzoeken:

10 dingen om naar te zoeken in een videoplatform

 1. Makkelijk te gebruiken
 2. Leadgeneratie
 3. zoek machine optimalisatie
 4. Snelheidsoptimalisatie
 5. Toegankelijkheid
 6. “Netflix-achtige” bibliotheek en beheer
 7. Abonnementsopties
 8. Analytics
 9. Hosting voor al uw mediatypen
 10. Creatieve controle

Makkelijk te gebruiken

Wil je als marketeer voor de lunch zelf de nieuwste videobestanden van het productieteam kunnen uploaden, of wil je call moeten opnemen fulfilled het webteam om ze tussen taken op te vangen en ze het voor je te laten doen wanneer ze kunnen vinden de tijd? Ik neem aan dat je dat wel zou willen kunnen gemakkelijk zelf doen. Lees bij het evalueren van elke optie hoe gebruiksvriendelijk ze zijn.

Leadgeneratie

Het hele marketingproces moet zo gestroomlijnd mogelijk zijn, in plaats van een veelkoppig ongeorganiseerd gedrocht. Integratie is de sleutel, en dat omvat de mogelijkheid om potential customers te grijpen van kijkers die een gesprek willen beginnen en meer willen weten. Een system dat integreert achieved uw marketingautomatisering en CRM kan qualified prospects creëren op basis van uw videoweergaven fulfilled behulp van tourniquetformulieren of leadconversieformulieren van uw marketingautomatiseringsplatform.

YouTube vs . Vimeo vs . Wistia: wat is het beste voor videocontentmarketing?

zoek device optimalisatie

Kunnen mensen je video clip vinden zodra deze on the web is? U wilt dat zoekmachineoptimalisatie voor zoeken ingebakken is. Titels en bijschriften – zodat zoekmachines het transcript kunnen crawlen – zorgen ervoor dat video’s op de juiste manier opvallen bij zoekmachines. Een goed videoplatform maakt dit proces eenvoudig of zelfs geautomatiseerd.

Snelheidsoptimalisatie

Frustreer je kijkers niet achieved video’s die niet worden geladen. Dat kan u een potentiële klant kosten en een negatief impact hebben op uw internet site wanneer zoekmachines trage laadtijden opmerken en hoge bouncepercentages van mensen die niet krijgen wat ze willen op uw internet site. Het juiste videoplatform zal speel je video’s onmiddellijk en soepel af.

Toegankelijkheid

Het is belangrijk dat video’s ook toegankelijk zijn. Niet alleen doen zoekmachines zoeken daar naar en beoordelen je dienovereenkomstigmaar het is van vitaal belang om wees inclusief en zorg ervoor dat iedereen je videocontent gemakkelijk kan ervaren. Zie dat het door jou gekozen system video’s toegankelijk kan maken. Wistia biedt deze handige toegankelijkheidschecklist voor begeleiding:1

 • Schermlezer leesbaar
 • Compatibel satisfied toetsenbord
 • Spelerskleur achieved hoog distinction
 • Miniatuur alt-tekst toegevoegd
 • Spelerbediening zichtbaar
 • Audiobeschrijvingen ingeschakeld
 • Ondertiteling ingeschakeld

“Netflix-achtige” bibliotheek en beheer

Scrollen door films van elk style op Netflix is ​​een handig en vertrouwd manier om iets te vinden waarnaar u op zoek bent, of zelfs iets nieuws te ontdekken. Doorway uw movie-inhoud op een vergelijkbare manier te organiseren, kunnen gebruikers een ervaring krijgen waar ze dat kunnen bingewatchen uw inhoud en blijf betrokken – wat u een Search engine optimisation-increase geeft, omdat die Search engine optimisation is ingebed in uw eigen web site.

Hier is een voorbeeld van wat we bedoelen met onze eigen bibliotheek fulfilled Master Inbound-video’s.

Abonnementsopties

Kan een kijker abonneer op je video’s nadat ze iets hebben gezien dat ze leuk vinden? Iedereen kan een kanaal op YouTube maken waarop je je gemakkelijk kunt abonneren, maar dat nog steeds leeft op YouTube. Misschien werkt dat voor jou, maar je kunt nog steeds overwegen wat andere platforms daar toestaan. Met de kanalenfunctie van Wistia kunnen marketeers bijvoorbeeld inhoud samen groeperen op één gemakkelijke plek voor abonnees.

Analytics

Hoe presteren je video’s? Bekijken gebruikers de video’s in hun geheel? Delen kijkers ze op sociale media? Je doet al deze moeite om boeiende video’s te produceren en te publiceren, dus je wilt een system gebruiken fulfilled video-analyse, zodat je kijk wat werkt en wat niet. Nog beter: het integreert achieved je marketingautomatisering en CRM voor 360-graden klantattributie.

Hosting voor al uw mediatypen

Maak je meer dan traditionele video’s? Heb je een podcast die je ook wilt laten horen? Zoek een system dat in staat is om host al uw inhoudsmedia zodat u ze op uw internet site kunt insluiten en video’s opnieuw kunt gebruiken in podcasts, of omgekeerd.

Creatieve controle

Dit zijn toch je video’s op je website? Zorg ervoor dat uw platform houdt je de controle about de creativiteit dat hoort bij je werk. Het is prima als mensen weten waar deze video’s worden gehost, maar laat de branding van het platform de jouwe niet overschaduwen. Kijk of je een platform kunt vinden dat ruimte biedt voor veel maatwerk, zoals Wistia.

Meer bronnen voor videocontentmarketing

Welk system je ook kiest, je moet nog steeds je A-activity en maak boeiende, informatieve video-inhoud die uw publiek zal aantrekken, betrekken en verrukken. Klik op de onderstaande connection om toegang te krijgen tot onze uitgebreide videomarketingbronnen, waaronder weblogs en video’s satisfied ideas en best tactics die u vandaag nog kunt implementeren.

Bibliotheek met videomarketingbronnen

BRONNEN

1Wistia, Maak je video’s toegankelijker voor iedereenOngedateerd