June 20, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Wat is het beste voor videocontentmarketing?

Soms, wanneer je een bericht naar je publiek probeert te sturen, heeft een online video meer impact. Als je aan on the internet video clip denkt, ga je misschien meteen naar YouTube – maar ze zijn niet de enige spelers in deze marge.

Hoewel ze misschien minder bekend zijn, Wistia en Vimeo hebben hun eigen waardevolle platforms. Wat is het beste voor videocontentmarketing? Het hangt af van uw doelen en middelen. U moet weten welk platform u de meeste kans op succes geeft. Het verkeerde platform kan betekenen dat de video’s waar je zo tricky voor hebt gewerkt, ergens in de woestenij staan ​​zonder weergaven.

Gebruiksgemak, kwaliteit in de gebruikerservaring, de mogelijkheid om statistieken bij te houden en hoe groot het publiek dat u kunt bereiken, zijn belangrijke factoren. Laten we eens nader kijken naar YouTube as opposed to Wistia as opposed to Vimeo en kijk wat elk te bieden heeft.

YouTube as opposed to Wistia versus Vimeo in een notendop

YouTube: Grootste publiek Google’s zoekfunctionaliteit beperkte uploads voor niet-geverifieerde gebruikers

Wistia: Aanpasbare videospeler Beheerfunctie voor kanalen kleiner nichepubliek

Vimeo: filmmaker gericht schonere esthetiek mist de krachtige zoekmogelijkheden van Google

YouTube

Laten we beginnen fulfilled de grote, die gewoon niet kan worden genegeerd: YouTube. Volgens de gegevens van de erfgenaam heeft YouTube meer dan twee miljard maandelijks ingelogde gebruikers elke dag een miljard uur aan video’s kijken het is te zien in meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft meer dan Elke 500 uur aan inhoud geüpload minuut.1

Ja, YouTube is een behoorlijk groot probleem. Hoe enorm ze ook zijn, als marketeer moet je je nog steeds afvragen: “Hoe voldoet de functionaliteit van YouTube aan mijn behoeften?” Standaardgebruikers kunnen video’s uploaden tot maximaal 15 minuten lang. Geverifieerde gebruikers zijn echter vrij om video’s te uploaden tot 12 uur lang of 256 GB, welke is minder. Maar het verificatieproces kan omslachtig zijn. Previous dit bij uw marketingplan of uw bedrijfsdoelen? Hier zijn nog enkele overwegingen om over na te denken.

Het enorme publiek van YouTube betekent meer potentiële weergaven

Satisfied een publiek van miljarden kun je misschien een hoger aantal mensen naar je video’s. Met 500 uur aan inhoud die elke minuut wordt geüpload, kan je video echter gemakkelijk een speld in een hooiberg worden. Zo’n groot publiek is echter moeilijk te negeren, en als je een sterke promotionele aanval doet, kun je voet aan de grond krijgen.

YouTube is gratis te gebruiken – wat goed of slecht kan zijn

De free of charge assistance van YouTube omvat onbeperkt uploaden en live streamen. Omdat het eigendom is van Google, is de zoekfunctie ook behoorlijk robuust. Gebruikers kunnen kanalen en afspeellijsten maken terwijl ze moeiteloos video’s delen. Er is echter een neiging voor YouTube (in zijn vrije vorm) om esthetische aantrekkingskracht te verliezen achieved een rommelige interface en groot aantal advertenties van derdenwat soms een vervelende ervaring kan zijn voor gebruikers die geen YouTube High quality-account hebben.

De advertentie-opties op YouTube zijn bijna eindeloos

Als je YouTube niet gebruikt als een optie voor contentmarketing, kun je het nog steeds maken tot een hulpmiddel voor sterke reclame als je wilt betalen om het te laten gebeuren. Bedrijven, non-profitorganisaties en openbare campagnes gebruiken YouTube als een proxy voor televisiereclame, dus als je dat zoekt, is het enorme publiek van YouTube een groot voordeel.

YouTube is gebruiksvriendelijk en wijdverbreid op world wide web

Omdat het al sinds 2005 bestaat, is de algehele esthetiek van de YouTube-speler bekend bij de meeste gebruikers. Hoewel de speler goed bekend is op world-wide-web en gemakkelijk te gebruiken is, hebben ontwerpers misschien iets te zeggen above de invloed van het altijd aanwezige YouTube-brand op uw branding. Als u wilt dat al uw marketinginhoud aansluit bij uw branding, is dit niet ideaal.

Snelle feiten: B2B-videomarketingstatistieken voor 2022

Wistia

Wat is Wistia?

Wistia is een marketingsoftware en videohostingplatform gemaakt voor B2B-marketeers fulfilled gratis of betaalde abonnementen.

Hoewel Wistia misschien niet de BMOC is zoals YouTube, biedt het nog steeds waardevolle functionaliteit voor marketeers en moet het serieus worden beschouwd als een levensvatbaar videoplatform. Wat maakt het zo’n gekwalificeerde mededinger?

Wistia schittert satisfied analyses en A/B-testen

Wistia heeft robuuste analysetools en A/B-testen die u inzicht kunnen geven in het maken van boeiende inhoud in de toekomst. Het is ook geweldig voor leadgeneratie, waardoor get in touch with-to-motion (CTA’s) mogelijk zijn die kijkers begeleiden om zich aan te melden voor e-mails, en het biedt poortmogelijkheden waarbij iemand een e-mailopt-in moet invoeren voordat deze wordt bekeken. Bovendien kan het platform worden geïntegreerd fulfilled populaire marketingsoftwareinclusief HubSpot.

Wistia biedt een aanpasbare videospeler

U kunt de kleur van de afspeelknop en de bedieningselementen van de videospeler wijzigen in uw merkpalet, zodat u: volledige controle more than de kijkervaring. En het toevoegen van die CTA’s is een aanpasbare functie die u niet zomaar overal zult vinden. Above het algemeen is het uiterlijk schoon en uitnodigend zonder de rommel en afleiding van onnodige advertenties, banners of afbeeldingen.

Met de functie Wistia Channels kunt u uw inhoud op merknaam beheren

Satisfied Wistia Channels kunt u: verzamel al uw movie-inhoud op één plek, wat handig is voor u en uw kijkers. Dit kanaal kan worden aangepast om overeenkomen satisfied de kleuren en algemene stijl van uw merk, en u kunt hier ook potential customers verzamelen. Het maakt uw inhoud toegankelijker voor uw publiek en deze organisatie kan u helpen u te onderscheiden van de concurrentie.

Videomarketing in actie: 7 beste productievideo’s en voorbeelden van industriële reclame

Vimeo

Vimeo is de andere grote speler op het gebied van movie-inhoud, en hoewel het misschien niet zo populair is als YouTube, kan het toch bieden wat sommige marketeers zoeken. Vimeo biedt een gratis abonnement om te beginnen, gevolgd doorway gedifferentieerde prijzen voor een abonnement dat voor u werkt. Laten we wat dieper graven.

Schoon esthetisch beroep

De gebruikerservaring van Vimeo ligt op een ander niveau alles is georganiseerd, gemakkelijk te doorzoeken en het voelt allemaal als een artistieke portfolio. Bovendien is de videoproductie op Vimeo vaak hogere kwaliteit. Dit maakt allemaal deel uit van Vimeo’s aantrekkingskracht als artistieke gemeenschap as opposed to de soms ‘alles mag’-benadering van YouTube.

Vimeo is meer niche en gecentreerd rond goed filmmaken

De Vimeo-gemeenschap is meestal een meer professionele menigte, bestaande uit filmmakers en filmliefhebbers. Sommigen vergelijken YouTube satisfied Fb en Vimeo achieved LinkedIn, waardoor Vimeo een meer verfijnde sfeer krijgt die wordt gefilterd doorway zijn benadering van videohosting. Vooral voor B2B-marketeers is dit een groot pluspunt.

De ingesloten speler van Vimeo staat in contrast achieved YouTube

Een argument voor Vimeo is dat ze hun speler hebben ontworpen om meer op externe of indigenous mediaspelers te lijken dan op een ingebouwde speler. Het ontwerp is gemaakt om inhoud markeren in plaats van enige vorm van Vimeo-branding, zodat u deze kunt aanpassen om beter bij uw merk te passen.

Welk videoplatform past bij jou?

Dat is allemaal veel om more than na te denken! Elk heeft zijn voor- en nadelen, en uw beslissing zal waarschijnlijk neerkomen op uw marketingstrategie en algemene bedrijfsdoelen. Als u een beslissing wilt nemen op basis van het aantrekken, betrekken en plezieren van het juiste publiek, vindt u misschien een die beter werkt dan de andere. Maar het is ook niet ongehoord om video’s hosten op meerdere platforms afhankelijk van hun functies. Je kunt de wateren zeker met elk testen!

De sleutel bij alle inkomende online video-inhoud is om: voldoen aan de behoeften van de kijker doorway inhoud te creëren die duidelijk communiceert, een nuttig antwoord geeft en de kijker verrukt. Welk platform u ook gebruikt, zorg ervoor dat u de kijkervaring zo goed mogelijk maakt.

Meer weten about de ins en outs van videomarketing? Bezoek onze Videomarketingbronnen pagina voor tal van nuttige video’s en blogs die de meest effectieve manieren demonstreren om uw verhaal te vertellen en uw publiek te bereiken.

Bibliotheek met videomarketingbronnen

1Officiële YouTube-blog, YouTube voor persOngedateerd