Vergroot inkomstenstromen door webtoegankelijkheid en compliance

Natalie Small

1 op de 4 mensen in de VS leeft achieved een of andere handicap. Omdat consumenten nu meer on-line zijn dan in voorgaande jaren, moeten de web-sites van uw klanten voor iedereen toegankelijk zijn.

Het is niet alleen een kwestie van voldoen aan de People with Disabilities Act (ADA) en Website Content Accessibility Rules (WCAG). Het is ook een goede zaak, omdat webtoegankelijkheid betere resultaten kan opleveren en de optimalisatie van zoekmachines kan verbeteren.

Sluit u aan bij een panel van leiders op het gebied van bureaus, compliance en gehandicapten om meer te horen over hoe webtoegankelijkheid kan werken voor uw bureau en uw klanten.

Schrijf u vandaag nog in voor “Agentschappen: inkomstenstromen vergroten door webtoegankelijkheid en naleving,” gepresenteerd doorway accessiBe.


Around de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Lookup Engine Land en MarTech. Cynthia’s know-how omvat de advertising-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller fulfilled meer dan twee decennia redactionele/contentmarketingervaring.

Next Post

Hoe u uw afleverpercentage voor e-mail kunt verbeteren

Zorgt uw e-mailbezorgingspercentage ervoor dat u satisfied uw hoofd tegen een muur wilt bonzen? Frustrerend niet? For each slot van rekening heb je waarschijnlijk behoorlijk wat tijd besteed aan het maken van de perfecte e-mail om naar je abonnees te sturen, om erachter te komen dat een groot percentage het […]