May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Stimulus Check 2022 Deadline is bijna hier

Stimulus Check 2022 Deadline is bijna hier

Uiterlijk op 17 november zal het venster voor het verzilveren van stimuluscheques zijn gesloten. De IRS is begonnen achieved het sturen van herinneringen aan de meer dan 9 miljoen Amerikaanse burgers die hun 2021 aangiften inkomstenbelasting. De Belastingdienst neemt om meer dan één reden speak to satisfied hen op. Dit is om hen te laten weten dat ze, afhankelijk van hun belastingsituatie, in aanmerking kunnen komen voor een stimulusbetaling van $ 1.400 tot $ 2.800.

Stimulus Verify Deadline is hier

Om haar burgers te helpen wiens leven op zijn kop is gezet door de Covid Pandemic, heeft de federale regering van de Verenigde Staten een reddingsplan van USD 1,9 T gelanceerd. Degenen die hun belastingaangifte voor 2021 nog moeten indienen, kunnen dat doen om de derde tranche van de stimuleringsbetaling te krijgen. Voor degenen die de deadline van 15 april hebben gemist om hun belastingformulieren in te dienen, is de betaling van de stimuluscheque verlengd. President Joe Biden heeft de American Recovery and Reinvestment Act aangenomen. In deze regeling zijn assorted kortingen opgenomen.

– Advertentie –

In de begindagen van de pandemie, tijdens de regering van president Trump, begonnen de staatsgouverneurs volledige maatregelen te nemen tegen inwoners en bedrijven in een poging de verspreiding van het virus te vertragen. Op dat second werd de stimuluscheque rechtstreeks aan Amerikaanse burgers uitgegeven.

De stimuleringsfondsen zullen in 2021 beschikbaar zijn voor Amerikanen, ongeacht hun inkomensniveau.

Er is vastgesteld wat de inkomensgrenzen zijn en statements zullen op de juiste manier worden ingediend.

– Advertentie –

Na aftrek komen personen met een bruto-inkomen van minder dan USD 75.000 in aanmerking voor een uitkering van USD 1.400. Het maximale bedrag dat een echtpaar dat gezamenlijk indient, kan ontvangen is $ 2800 als hun totale inkomen niet hoger is dan $ 150.000. Om in aanmerking te komen voor de stimuleringsbetalingen, mag het verdiende inkomen van een persoon niet hoger zijn dan $ 112.500 en moet hij zijn belastingaangifte hebben gedaan als gezinshoofd.