May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Krijg deze best beoordeelde app voor het scannen van pdf’s voor 79 procent korting

Krijg deze best beoordeelde app voor het scannen van pdf's voor 79 procent korting

Openbaarmaking: ons doel is om producten en diensten aan te bieden waarvan we denken dat u deze interessant en nuttig zult vinden. Als je ze koopt, kan Entrepreneur een klein deel van de opbrengst van de verkoop krijgen van onze handelspartners.

In een competitieve zakenwereld moet u manieren vinden om uw kleine bedrijf te laten opvallen en efficiënter te laten werken. Gelukkig zijn er veel geweldige digitale resources om je daarbij te helpen. Maar in de wereld van werken op afstand zijn de dingen een beetje anders. U hebt enige afstand tot uw collega’s en klanten, en communicatie en samenwerking kunnen eronder lijden, vooral als het gaat om documentbeheer.BP Mobiel

Als je een digitaal kantoor op je telefoon hebt, hoef je je daar echter geen zorgen above te maken. Voor een beperkte tijd kun je dit krijgen greatest beoordeelde scan-appiScanner, voor bijna 80 procent korting.

iScanner heeft 4,8/5 sterren verdiend in de App Keep en is meer dan 80 miljoen keer gedownload. Het heeft lovende recensies gekregen van onder meer 9to5Mac, Gizmodo en Mac Resources, omdat het een moeiteloze instrument is die je helpt een groot aantal dagelijkse taken op te lossen.

De documentscanner maakt gebruik van AI om hoogwaardige scans te maken van documenten, materialen, lijsten en andere documenten. U kunt kiezen uit verschillende scanmodi voor ID-kaarten, QR-codes en meer. Het kan de digital camera gebruiken om objecten te tellen, wiskundige uitdrukkingen op te lossen en zelfs de lengte van een item te meten of de totale oppervlakte van een kamer te berekenen. Nadat u scans heeft gemaakt, kunt u ze bewerken, elektronisch ondertekenen, van aantekeningen voorzien en nog veel meer. Ze zijn gemakkelijk op te slaan en gemakkelijker te delen.

De PDF-scanner stelt u in staat documenten en foto’s om te zetten in PDF-, JPG- of TXT-indelingen, meerdere pagina’s in één document te scannen en u vervolgens documenten te laten markeren zoals u dat wilt. OCR herkent tekst van elk scanbaar item en een door AI aangedreven scanrichter elimineert krommingen, scheeftrekkingen en krommingen.

iScanner is ook een naadloze documenteditor en bestandsbeheerder, waarmee u naadloos al uw belangrijke bestanden in mappen kunt beheren en vertrouwelijke scans kunt beschermen door mappen en bestanden te vergrendelen fulfilled pincodes. Als je klaar bent om te delen, kun je dat satisfied een paar tikken doen of uploaden naar cloudservices zoals Dropbox, Evernote of Google Drive.

Krijg meer gedaan fulfilled ‘s werelds nummer één scan-application. Op dit moment kunt u een levenslang abonnement nemen op: iScanner voor 79 procent korting op $ 199 voor slechts $ 39,99.

Prijzen onder voorbehoud.