May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Seizoen van inkomsten begint

Seizoen van inkomsten begint

De tweede helft van het jaar begon met het banenrapport van vrijdag en we beginnen deze 7 days fulfilled het verhaal. Onze eerste blik onder de motorkap van de economie is op woensdag, daarna begint het verdienseizoen op donderdag. Er komt een echte economische dreiging uit Covid, die al casino’s in Macau heeft gesloten.

Elon Musk liet Twitter in het weekend weten dat hij de overname zou beëindigen. Hoewel dit voor ons geen grote verrassing is, is het toch iets om naar te kijken als deze offer niet doorgaat. Uiteindelijk zullen we moeten afwachten of deze deal echt dood is of niet. De aandelen zijn in de premarket-handel iets meer dan 5% gedaald.

De inflatie zal naar verwachting 8,8% bereiken in het CPI-rapport van woensdag. Uit het laatste rapport bleek een stijging van 8,6% van de consumentenprijzen. Aangezien dit aantal rechtstreeks correleert met de inflatie, zullen we het in de gaten houden. De volgende launch is de PPI, die naar verwachting donderdag achieved 10,7% zal stijgen. De resultaten more than het tweede kwartaal zullen ook worden gepresenteerd doorway JP Morgan Chase en Morgan Stanley MS -,8%. Daarnaast worden vrijdag het consumentenvertrouwen en de detailhandelsverkopen gerapporteerd.

De aandelen van zowel Concentrate on TGT -,3% als Walmart WMT +,2% daalden fors toen beide bedrijven in mei waarschuwden voor detailhandelsverkopen. Nu zal de volgende stap zijn om erachter te komen of hun ergste angsten zijn uitgekomen. Vrijdag komt er weer een aandachtspunt bij het consumentenvertrouwen. Het spreekt voor zich dat consumenten hun uitgaven kunnen verminderen als ze zich zorgen maken, wat de economie mogelijk zal verzwakken. De economische situatie lijkt te verbeteren als het consumentenvertrouwen verbetert.

Een paar punten zijn de moeite waard nu we de tweede helft van het jaar ingaan en het winstseizoen begint. Er wordt een winststijging van 4,3% verwacht voor de S&P 500 in het tweede kwartaal. De aandelenmarkt heeft sinds het hoogtepunt al een aanzienlijke daling van de waarderingen doorgemaakt. Eind 2021 stond er een winstmultiple van 21x op de S&P. In de huidige markt is de winstmultiple gedaald tot 16x, iets onder het historisch gemiddelde.

De daling van de waardering zou retailbeleggers kunnen motiveren om long te gaan als ze posities willen toevoegen. Er is nog steeds sprake van een verhoogde volatiliteit voor optiehandelaren en handelaren in futures-opties, aangezien de VIX meer dan 26 handelt. De optiepremies blijven dus hoog. Desondanks houden we VIX de komende dagen in de gaten om te zien of de consternatie op de markt toeneemt of afneemt fulfilled een schat aan economische gegevens en het start van het winstseizoen.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op [email protected]!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Facebook: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt:

Waarom bedrijven zich zorgen moeten maken around cyberbeveiliging te midden van Rusland-Oekraïne Nieuws

Manieren voor bedrijven om cyberbeveiligingsrisico’s bij fusies en overnames te verminderen

Cyberbeveiliging en Spouse and children Places of work – MCDA CCG, Inc.

Pas op voor intimiderende oplichting gericht op uw bedrijf

Beheer uw bedrijf door moeilijke tijden – overwin uw angst