June 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Hoe ze rijkdom en kansen creëren voor hun werknemers

Hoe ze rijkdom en kansen creëren voor hun werknemers

Evergreen Coöperaties Hoe ze rijkdom en kansen creëren voor hun werknemers

Evergreen Coöperaties is een familie van coöperaties die eigendom zijn van werknemers, waaronder de Evergreen Coöperatieve Wasserij en Groene Stad Telers. Evergreen Cooperatives richt zich op het creëren van economische ontwikkeling in specifieke buurten in Cleveland, waardoor het hun missie is om de mensen en gemeenschappen om hen heen op te bouwen. Net zo De president/CEO van Cleveland Foundation en bestuursvoorzitter van Evergreen, Ronn Richard, zegt: “Ons doel is het creëren van billijke welvaart op grote schaal.”

Meer informatie more than Evergreen Coöperaties en de
medewerkers die daar werken in deze video

Banen en kansen creëren

Het initiatief was bedoeld om een ​​economische doorbraak te bewerkstelligen in Cleveland. In plaats van een trickle-down-strategie, richt het zich op economische inclusie en het vanaf de grond opbouwen van een lokale economie. In plaats van overheidssubsidies aan te bieden om bedrijven ertoe aan te zetten om vaak laagbetaalde banen naar de stad te halen, roept de Evergreen-strategie op tot het katalyseren van nieuwe bedrijven die eigendom zijn van hun werknemers. In plaats van zich te concentreren op het opleiden van arbeidskrachten voor werkgelegenheid die grotendeels onbeschikbaar is voor laaggeschoolde en laagbetaalde werknemers, creëert het Evergreen Initiative eerst de banen en rekruteert en traint het vervolgens lokale bewoners om ze te vervullen.

“We oogsten hier sla en we oogsten betere mensen. Ik heb nu een guy die nog nooit in zijn leven een baan heeft gehad. Hij leefde op straat. Hij werkt nu bij ons en nu is hij mijn expeditiemanager. We hebben hem geoogst in dat sort werknemer. We telen hier niet alleen sla, we verbouwen banen.

~ Ernest Graham, Oogstmanager

Een kans om rijkdom op te bouwen

Geven eigendom van het bedrijf was een cruciale eerste stap in het veranderen van het leven van de werknemers van Evergreen, van wie velen voorheen gevangen zaten. Evergreen werkt aan het revitaliseren van de gemeenschappen en buurten om hen heen doorway te investeren in mensen die vaak een tweede kans krijgen verwaarloosd. Als Wynett Bryant, Supervisor van Cultuur en Prosperity Creating zei: “de samenleving wijst individuen vaak af op basis van hun verleden.” Eigendom van werknemers bood een manier om de gemeenschap rond Cleveland te verbeteren doorway het eigendom van activa onder individuen binnen de gemeenschap te vergroten. 90% van het bedrijf is in handen van de werknemers. In de loop van een jaar hebben werknemers die naar Evergreen komen een eigendomsbelang in het bedrijf en delen ze in de winst van het bedrijf.

Downloaden "Een aandeel in het resultaat" Gratis

Medewerkers leren hoe het bedrijf geld genereert

De uitdaging was dat veel van die medewerkers niet volledig begrepen of waardeerden hoe hun organisatie geld verdiende en geld genereerde. Om dit probleem op te lossen, besloot Evergreen Cooperatives de principes van The Good Recreation of Business® (GGOB) te omarmen. Satisfied de hulp van mentor Anne-Claire Broughton, ze begonnen medewerkers les te geven financiële en zakelijke geletterdheid, evenals hoe te denken en te handelen als eigenaren van het bedrijf. Dit hielp om de kloof in het begrip van de werknemers van het bedrijf te overbruggen – de mentaliteit verschuift van alleen maar werken voor een bedrijf dat een eigendomsbelang biedt, om te begrijpen hoe u de prestaties van dat bedrijf kunt beïnvloeden als een middel om rijkdom voor uzelf te genereren.

Dit soort culturele veranderingen hebben positieve resultaten op de lange termijn, waaronder een lager verloop en het creëren van een cultuur waarin werknemers zich geïnvesteerd en gewaardeerd voelen. “Werknemers beginnen de impression te begrijpen die hun acties en gedrag hebben op de cijfers”, zegt Wynette Bryant. “Gedrag en houding zijn 180 graden gedraaid. Medewerkers zijn meer betrokken. Ze laten niet alleen zien dat ze het begrijpen, maar bewijzen dat ook fulfilled hun betrokkenheid. We zien de resultaten van samenwerking en communicatie. We zien dat we allemaal werken aan een gemeenschappelijk doel. Iedereen wil winnen!”

Getuigenissen van de medewerkers

“The Excellent Video game of Small business is leuk, uitdagend en informatief. Het helpt je als team om een ​​strategie voor verbetering te bedenken om je verbeterdoelen te behalen.”

~ Shrondra Hawkins, receptioniste ECLC

“Ik geloof dat The Great Activity of Small business essentieel is geweest bij het opbouwen van teamwerk dat belangrijk is voor ons om onze klanten van dienst te zijn. Werknemers leren hoe belangrijk het is om ons bedrijf te helpen een leider te worden in zowel de sector als de gemeenschap.”

~ Dan Kesterson, productiemanager

“We hebben allemaal een rol te spelen, dus we werken als een group. Ik heb ook geïnvesteerd in een klein bedrijf en ik heb de slogan ‘cash is king’ toegepast in mijn dagelijkse financiële praktijken.”

~ Ramone Williams, Productiemedewerker


Nieuwe call-to-action