July 24, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Facebook test nieuwe manieren om te organiseren, snel toegang te krijgen tot groepen

Meta-eigendom Facebook heeft aangekondigd dat het nieuwe manieren begint te testen om snel toegang te krijgen tot je favoriete Facebook-groepen en de manier waarop ze zijn georganiseerd te vereenvoudigen.

Het bedrijf zei dat het ook kanalen introduceert, dit zijn gerichte ruimtes waar mensen speak to kunnen maken in kleinere, meer informele omgevingen binnen hun gemeenschap.

“We testen een nieuwe zijbalk waarmee je gemakkelijk je favoriete groepen sneller kunt vinden. Het zal je groepen en de laatste activiteit daarin weergeven, zoals nieuwe berichten of chats die je nog niet hebt gezien,” Maria Smith, VP van Gemeenschappen, Facebook Application, aldus in een blogpost.

Zie Zee Small business Live Television set-streaming hieronder:

Gebruikers kunnen ook hun favoriete groepen vastzetten, zodat ze als eerste verschijnen, nieuwe groepen ontdekken of zelfs hun eigen groepen maken.

Als u bijvoorbeeld snel toegang wilt tot de nieuwste recepten in uw kookgroep, kunt u deze nu bovenaan vastzetten, gerelateerde groepen zoeken en geïnspireerd worden om uw eigen kookgroep te beginnen.

Facebook verbetert ook de manier waarop elke groep is georganiseerd, zodat gebruikers meteen kunnen zien wat er gebeurt.

“Binnen je groep zie je een nieuw menu satisfied zaken als evenementen, winkels en een verscheidenheid aan kanalen om het gemakkelijker te maken om met anderen in get hold of te komen more than de onderwerpen die je belangrijk vindt,” zei Smith.

“Dus als je eenmaal in je kookgroep zit, kun je op de hoogte blijven van de aankomende evenementen van de groep, hun nieuwste swag kopen en naadloos deelnemen aan gesprekken”, voegde Smith eraan toe.

Beheerders kunnen beginnen fulfilled het creëren van kanalen om contact te maken fulfilled hun groepen in kleinere, meer informele omgevingen waar ze diepere discussies in excess of gemeenschappelijke interesses kunnen hebben of hun gemeenschappen rond onderwerpen in verschillende formaten kunnen organiseren.