July 24, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

5 LatAm-kantoren melden wijzigingen in juni 2022

De juridische en boekhoudkundige groups van de kantoren van Biz Latin Hub in Chili, Colombia, Costa Rica, Paraguay en Peru hebben in juni 2022 de volgende updates van de regelgeving gerapporteerd die van invloed kunnen zijn op uw zakelijke belangen.

Bij Biz Latin Hub bieden onze meertalige groups van bedrijfsondersteuningsspecialisten, gevestigd in heel Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, op maat gemaakte pakketten van geïntegreerde backofficediensten, waaronder juridische, boekhoudkundige en rekruteringsoplossingen, naast andere oplossingen om bedrijven en investeerders te helpen die zaken doen in de regio.

Als u geïnteresseerd bent om zaken te doen in Latijns-Amerika en meer wilt weten around hoe we u kunnen helpen bij het overbruggen van culturele en taalkundige barrières bij het betreden van de regio, en om lopende activiteiten te ondersteunen, Neem get in touch with fulfilled ons op vandaag.

Chili

De Chileense regering en haar instellingen hebben in juni één opmerkelijke update van de regelgeving geïntroduceerd:

Regelgevende activiteit Resultaten voor het bedrijfsleven
Soaked 21.465

Gepubliceerd: 14.06.2022

De limiet van het stabilisatiemechanisme van de brandstofprijs, gecreëerd door wet nr. 20.765 wordt verhoogd en de wekelijkse aanpassingsdrempel wordt bijgewerkt.

Colombia

De Colombiaanse regering en haar instellingen hebben in juni één opmerkelijke update van de regelgeving geïntroduceerd:

Regelgevende activiteit Resultaten voor het bedrijfsleven
Moist 2213 van 2022

Gepubliceerd: 13.06.2022

Er worden technologische maatregelen genomen om de gerechtelijke techniques in Colombia te verbeteren.

Costa Rica

De Costa Ricaanse regering en haar instellingen hebben in juni één opmerkelijke update van de regelgeving geïntroduceerd:

Regelgevende activiteit Resultaten voor het bedrijfsleven
Besluit dat de homologatie van sanitaire registraties voor medicijnen mogelijk maakt

Publicerened: 22.06.2022

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een decreet ondertekend om sanitaire registers van geneesmiddelen te homologeren die zijn verleend door de regelgevende instanties die lid zijn van de Internationale Raad voor Harmonisatie.

Paraguay

De Paraguayaanse regering en haar instellingen hebben in juni één opmerkelijke update van de regelgeving geïntroduceerd:

Regelgevende activiteit Resultaten voor het bedrijfsleven
Conasam: 11,4% aanpassing minimumloon

Gepubliceerd: 13.06.2022

De Centrale Lender experienced het bureau laten weten dat de variatie in de Consumentenprijsindex (CPI) in de periode juni 2021 tot mei 2022 11,4% bedroeg. Het huidige minimumloon van 2.289.324 en volgens het aanpassingsverzoek gaat for every 1 juli naar 2.550.307 garanties.

Peru

De Peruaanse regering en haar instellingen hebben in juni één opmerkelijke update van de regelgeving geïntroduceerd:

Regelgevende activiteit Resultaten voor het bedrijfsleven
Moist 31501

Gepubliceerd: 10.06.2022

Wijzigt het wetboek van strafrecht om de strijd tegen de misdaden van frauduleus bestuur, parallelle boekhouding en transnationale omkoping te versterken.

Biz Latin Hub kan u en uw bedrijf in Latijns-Amerika ondersteunen

Bij Biz Latin Hub hebben we een meertalig staff voor juridische, boekhoudkundige, rekruterings- en bedrijfsvormingsdiensten, klaar om uw zakelijke inspanningen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika te ondersteunen. Ons brede scala aan diensten stelt onze klanten in staat om zaken te doen satisfied de gemoedsrust dat ze alle commerciële vakjes hebben gecontroleerd en dat ze voldoen aan alle relevante moist- en regelgevingscriteria.

Voor meer informatie more than hoe wij u kunnen helpen bij het zakendoen in Latijns-Amerika, Neem call met ons op.

U kunt ook meer te weten komen in excess of ons workforce van professionals en hoe zij commerciële groei in Latijns-Amerika mogelijk maken.

Een BLH-infogrpahic met de belangrijkste services die door het bedrijf worden aangeboden
Belangrijkste diensten aangeboden doorway Biz Latin Hub