June 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Palm glijdt weg als grotere exportquota voor Indonesië wegen

29 juni 2022: De Maleisische palmoliefutures daalden woensdag satisfied meer dan 1%, waarmee een tweedaagse rally werd afgebroken nadat Indonesië de exportquota voor bedrijven had verhoogd.

Het referentiepalmoliecontract FCPOc3 voor levering in september op de Bursa Malaysia Derivatives Trade daalde met 68 ringgit, of 1,36%, tot 4.921 ringgit ($ 1.118,92) for each ton tijdens de vroege handel.

GRONDSTOFFEN

Indonesische palmoliebedrijven krijgen grotere exportquota aangeboden in het kader van nieuwe plannen om de regels voor de lokale verkoop van bakolie aan te passen, zeiden functionarissen dinsdag als onderdeel van de inspanningen van de regering om de binnenlandse distributie te verbeteren na een maandenlange prijscrisis.

Dalian’s meest actieve sojaoliecontract DBYcv1 steeg ,5%, terwijl zijn palmoliecontract DCPcv1 ,8% gained. De prijzen van sojaolie op de Chicago Board of Trade BOcv1 daalden satisfied 1,1%.

Palmolie wordt beïnvloed door prijsbewegingen in verwante oliën, aangezien ze strijden om een ​​aandeel in de wereldwijde markt voor plantaardige oliën.

Palmolie zou een steun kunnen testen op 4.742 ringgit for each ton, omdat het een opleving van het recente dieptepunt van 4.493 ringgit had kunnen voltooien, zei technisch analist Wang Tao van Reuters.

MARKT NIEUWS

Aandelen op wereldwijde indexen daalden dinsdag scherp, waarbij de S&P 500 2% daalde nadat uit een rapport bleek dat het Amerikaanse consumentenvertrouwen in juni daalde vanwege zorgen more than inflatie, terwijl de olieprijs voor de derde dag steeg.

Reuters

Het bericht Palm glijdt weg naarmate de exportquota voor Indonesië zwaarder wegen verscheen eerst op Mettis World News.