April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Weekendfavorieten – Hoe u professioneel zegt, Ruttl, Cloud API

Mijn regimen voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van one-way links naar een handvol resources of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de post is een favoriet voor de 7 days van een on-line bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Hoe om professioneel te zeggen – Als je ooit hebt geprobeerd een e-mail te typen voor je werk en je weet wat je wilt zeggen, maar weet je niet precies hoe je het moet zeggen. Nou, nu heb je een oplossing. Dit is een gids voor uw dagelijkse “professionele” interacties (grapje, probeer het op eigen risico).
  • Ruttl – Fungeert als een digitaal whiteboard voor websiterecensies, het volgen van bugs, application-recensies, PDF- en beeldannotaties en nog veel meer. Ruttl is een nieuw type feedbacktool voor internet sites die een geweldige group- en gebruikerservaring creëert.
  • Cloud Vision-API – Cloud Vision API is een tool van Google waarmee u uw afbeelding kunt uploaden en de aanbevolen afbeeldingsannotaties kunt bekijken. Dit is erg handig bij het labelen van digitale afbeeldingen of het verbeteren van Search engine marketing.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Free of charge Ebook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Promoting Specialist Network heeft me geholpen om mijn bedrijf fulfilled meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND