June 20, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

trading picks: Big Movers op D-St: Wat moeten beleggers doen met MindTree, DRL en KEC International?

De Indiase markt sloot woensdag voor de derde achtereenvolgende dag in het rood. De S&P BSE Sensex daalde met bijna 400 punten, terwijl de Nifty50 onder de 16.000 niveaus sloot.

Sectoraal gezien waren aankopen te zien in de gezondheidszorg, FMCG, metalen en de publieke sector, terwijl verkopen te zien was in energieaandelen, nutsbedrijven, olie & gasoline en energie.

Aandelen die in beeld waren, zijn onder meer:

dat meer dan 1 procent steeg boven de kwartaalresultaten van juni, sloot af satisfied een winst van bijna 10 procent, en Dr. Reddy’s Laboratories registreerde woensdag een uitbraak van een dalend kanaal.

Dit is wat Akhilesh Jat, Group Manager – Fairness Investigation, CapitalVia Worldwide Investigate, beleggers aanbeveelt om achieved deze aandelen te doen wanneer de markt vandaag de handel hervat:


MindTree: Koop: 2.915 | Stop-decline Rs 2.840 | Doel Rs 3.040
De aandelenkoers van MindTree opende positief en handelde achieved positieve sentimenten tijdens de sessies voorafgaand aan het resultaat more than het eerste kwartaal.

« Terug naar aanbevelingsverhalen

De prijzen sloten woensdag in het groen voor de tweede sessie op rij. Eerder herstelde het aandeel zich scherp uit zijn belangrijkste ondersteuningsgebied en begon het te handelen in Bigger Minimal-formatie.

De prijsactie geeft aan dat het zou kunnen blijven stijgen, en er is een tussenliggende weerstand op Rs 2.940. De kans is groter dat het aandeel erboven breekt. Een dergelijke onderbreking suggereert dat de aandelenkoers kan oplopen tot Rs 3.040.

KEC Worldwide: Koop Rs 455 | Quit-decline Rs 440 | Doel Rs 475
De aandelenkoers steeg achieved meer dan 12 procent en werd het hoogst verhandeld sinds maart 2022. De prijzen doorbraken hun onmiddellijke weerstandsniveau fulfilled een marginaal hoger volume, wat erop wijst dat het bullish momentum zich ook in de komende sessies zou kunnen voortzetten.

Bovendien vormde het aandeel een bullish voortzettingspatroon, Ascending Triangle op de everyday chart, en gaf een doorbraak hiervan.

Dr. Reddys Laboratories: Koop Rs 4.540 | Halt-loss Rs 4.440 | Doel Rs 4,670
De teller was getuige van een doorbraak van zijn dalende kanaal op de day-to-day chart fulfilled een marginaal hoger volume. Het aandeel heeft ook zijn belangrijke weerstandsniveau bereikt en handhaaft zijn hoogste punt in zes maanden.

De prijzen die vooral werden verhandeld zijn belangrijke voortschrijdende gemiddelden en momentumoscillatoren RSI gingen omhoog en stonden op 64, wat kracht toont.

(Disclaimer: Aanbevelingen, suggesties, standpunten en meningen van de gurus zijn van henzelf. Deze vertegenwoordigen niet de standpunten van Economic Instances)