May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

NEW YORK: Vital Point out heeft vandaag aangekondigd dat het onderdeel zal worden van Onclusive, een nieuw gevormde wereldwijde companion voor PR- en communicatiesucces. De verhuizing combineert Critical Mention’s mediamonitoring- en mediacontactdatabasetools met Onclusive’s suite van marktleidende wereldwijde mediamonitoring-, satisfy- en beheeroplossingen.

Onclusive is commence dit jaar ontstaan ​​uit de fusie van Kantar’s Popularity Intelligence-activiteiten, PRgloo en de legacy Onclusive-activiteiten.

De bestaande klanten van Vital Mention kunnen hun producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Binnenkort kunnen klanten profiteren van het ruimere aanbod van Onclusive.

In een reactie op de aanwinst van vandaag, CEO bij Onclusive, Manuel Moerbach gezegd: “We zijn verheugd om Important Point out aan boord te brengen op dit opwindende punt in onze reis, waarbij we hun technologie en knowledge in ons bedrijf integreren. Deze overname versterkt onze missie om nauw samen te werken achieved onze klanten terwijl we ernaar streven om ‘s werelds meest gerespecteerde media-inlichtingendienst te leveren. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de provider die we bieden aan PR- en communicatieprofessionals around de hele wereld voort te bouwen en te verbeteren.”

Don Yount, CEO bij Vital Point out toegevoegd: “Mijn werk bij Significant Point out kwam altijd neer op het ontketenen van de talenten van onze teamleden, die op hun beurt het potentieel in ons platform ontketenden. Ze creëerden enorme waarde voor onze aandeelhouders, voor onze klanten en voor zichzelf. Vanaf het begin geloofde ik dat we op een dag de krachten zouden bundelen met de ideale strategische lover waarmee we die waarde zouden kunnen vermenigvuldigen. Een betere strategische match dan Onclusive is nauwelijks denkbaar.

Onclusive is eigendom van technologie-investeerder Symphony Know-how Group (STG). Deze overname werd geadviseerd door Canaccord Genuity LLC en Paul Hastings. Ondersteuning voor de transactie werd ook verzorgd doorway Main Avenue Funds Company en Stellus Funds Management. Oaklins DeSilva & Phillips, LLC was de exclusieve financiële adviseur van Critical Point out en Pryor Cashman LLP was juridisch adviseur.

Neem voor meer informatie get hold of op achieved:

[email protected]