May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake A person heeft aangekondigd dat het doorway HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Husband or wife Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische partners die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake One de Diamond HubSpot Remedy Spouse-position behaalde, intern achieved het HubSpot-group sprak tijdens de 2022 Kick-Off in excess of de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-system, en experienced ook een case research op de HubSpot-site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we doorway HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie fulfilled onze partners daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake One. “Het leveren van directe onboarding-providers aan HubSpot-klanten fulfilled hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het workforce hier bij Lake Just one. ”

Fulfilled de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-system kiezen, weten dat ze samenwerken satisfied een doorgelichte en vertrouwde husband or wife voor hun onboarding.

Above Lake A person

Minneapolis, MN Based mostly Lake One, is een moderne marketingpartner die zakelijke influence voor B2B-bedrijven stimuleert door middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun team integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en palms-on werk te bieden. Fulfilled Lake A single krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie satisfied content material- en prestatiemarketing. Lake One particular helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op foundation van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.