April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Iconen van Cincinnati – Ondernemers die bloeien in de staat Buckeye

Cincy sterren

Anna Mae Groves

Cincinnati is een stad die net zo divers is als de vele bijnamen: Athene van het Westen, Parijs van Amerika, Cincy, The Queen City of The Nati. En binnen die diversiteit bouwen ondernemers aan hun bloeiende bedrijf.

In ons laatste seizoen van Icons presenteren we ondernemers uit Cincinnati, georganiseerd door Anna Mae Groves, de lokale Cincy. Anna Mae is een beauty-expert die de lifestyle-website heeft opgericht AnnaMaeGroves.com.

Ga met ons mee als we Anna Mae ontmoeten en andere bloeiende ondernemers introduceren in onze nieuwste aflevering van Icons.

Snoep en vlees

Twee mensen zitten aan een tafel met eten voor hen en een schoolbordmenu achter hen
Kristen Bailey en Anton Gaffney, Snoep en vlees

Snoep en vlees is een verhaal over gemeenschap en passie. Anton Gaffney en Kristen Bailey hadden banen bij het bedrijfsleven en werden niet vervuld. Na vijf jaar stopte het duo en nam hun passie voor het hosten van cookouts om in een fulltime bedrijf.

Anton en Kristen danken hun gemeenschap en vrienden voor hun succes, aangezien hun bedrijfsomzet tijdens de pandemie met 26% groeide. En ondanks de onzekerheid voor bedrijven tijdens de pandemie, bleven ze pleiten voor hun werknemers en klanten en gaven ze $ 2500 aan elke werknemer bij het begin van de pandemie. Ze hebben hard gevochten voor hun passie, en het heeft zijn vruchten afgeworpen.

Empire Beauty Bar

Een zwarte vrouw die het haar van een andere zwarte vrouw vlecht met achterop schijnende studiolampen
Rebecca Gibson, Empire Beauty Bar

Rebecca Gibson begon haar bedrijf twee jaar geleden aan het begin van de pandemie. Ze had 20 jaar als verpleegster gewerkt met een bijzaak van vlechtend haar. Maar toen de salon waar ze werkte haar vertelde dat ze gingen sluiten, vond haar man een beschikbare locatie die binnen haar prijsklasse lag. En dus ging Rebecca voor zichzelf in zee met… Empire Beauty Bar.

In de loop der jaren heeft Rebecca 89 vrouwen begeleid om zelf ondernemer te worden. Ze dankt haar 20 jaar in de gezondheidszorg en haar empathie en koestering voor haar succes met haar bedrijf, klanten, medewerkers en mentees. Rebecca zegt: “Er is geen plafond voor mijn potentieel.”

InoarG

Een zwarte vrouw die in kleermakerszit op een blauwe yogamat zit met een kunstwerk erachter
Lasha “Blu” Cauthen, InoarG

Lasha “Blu” Cauthen begon met yoga voor zichzelf en voor stressverlichting. Ze had vrienden die yoga wilden leren, dus Blu nam haar vrienden en familie mee naar lessen. Het was echter meteen duidelijk dat ze de enige zwarte mensen in de klas waren. Blu werkte om haar yoga-certificering te behalen en, net uit de opleiding, wist ze dat ze haar eigen ruimte moest openen, InoarG Yoga Studiowaar iedereen zich welkom voelde.

Ga met ons mee terwijl we deze ondernemers – en meer – ontmoeten in onze Icons of Cincinnati.

Als je geïnteresseerd bent in het kijken naar ons vorige seizoen van Icons, kun je dat bekijken hier.