May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Hoe we een managementadviesbureau hebben geholpen om doordacht leiderschap op te bouwen

Hoe we een managementadviesbureau hebben geholpen om doordacht leiderschap op te bouwen

Dit artikel is mede geschreven doorway Natalie Botkins en Paulette Squicimari.

MEADE, een managementadviesbureau, biedt begeleiding om digitale, creatieve en ervaringsgerichte marketingbureaus te helpen hun prestaties te schalen en groei te realiseren. Op een zoektocht om zichzelf te versterken als een imagined leader in de ruimte, begon MEADE-oprichter en CEO Jeff Meade te werken achieved Impact & Co.

Om de naamsbekendheid te verbeteren en Om zijn thought leadership vooruit te helpen, werkte Affect & Co. samen satisfied Jeff aan het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve contentmarketingstrategie.

Nadat we een contentstrategie hebben geïmplementeerd, waaronder voor zoeken geoptimaliseerd gastbijdragen, kon MEADE enkele indrukwekkende resultaten zien.

Jeff werkte twee jaar voor Influence & Co. en gedurende die tijd publiceerden we 14 gastberichten in 10 toppublicaties in zijn branche. Zijn artikelen hebben tienduizenden aandelen verzameld op Facebook, Twitter en Pinterest, en zijn inhoud heeft een sociaal bereik van meer dan 6 miljoen.

In de afgelopen 12 maanden hebben we deze spannende overwinningen gezien:

• Jeffs gastberichten zijn gepubliceerd in Entrepreneur, Harvard Business enterprise Evaluate Ascend en Advert Age.

Ondernemer, Harvard Business Review en Ad Age

• Jeff’s Harvard Small business Critique Ascend-artikel heeft meer dan 32.000 sociale aandelen gegenereerd.

Harvard Business Review-artikel heeft meer dan 32.000 sociale aandelen gegenereerd

• Een gastpost gepubliceerd in Entrepreneur heeft meer dan 6.600 shares verzameld en sales opportunities noemen dit artikel vaak wanneer ze communiceren achieved MEADE.

Ondernemersartikel heeft meer dan 6.600 sociale aandelen gegenereerd• Above het algemeen de inhoud die we samen hebben gemaakt:

Onze inhoud is goed voor vijf van de top 10 bronnen van verwijzingsverkeer naar de MEADE-website.  En het is goed voor 31% van al het verwijzingsverkeer naar de MEADE-website.

Bekijk meer van onze casestudy’s hieronder voor meer informatie more than hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken fulfilled contentmarketing!

Casestudy's over contentmarketing.  Verken statistieken en gegevens die de ROI van het werken met ons laten zien.  Klik hier om nu te lezen.