May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Hoe succesvol te zijn in netwerkmixers

Hoe succesvol te zijn in netwerkmixers

Laten we aannemen dat u van program bent om een ​​netwerkevenement bij uw plaatselijke kamer van koophandel of een ander soort evenement bij te wonen. Je bent nerveus, betaalde veel geld om aanwezig te zijn en nam de tijd van je dag. Je vraagt ​​je af of dit een terugkeer of een totale verspilling van tijd zal zijn.

Wat moet je van strategy zijn te bereiken terwijl je daar bent? Hoe moet u zich voorbereiden om uw effectiviteit te maximaliseren? Hier zullen we een lijst maken van de prime 10 merchandise die u moet overwegen en waarop u zich moet concentreren om dit evenement tot een succes te maken.

Netwerkhulpmiddelen binnen handbereik: Uw visitekaartjesbestand moet visitekaartjes bevatten voor andere gurus naar wie u nieuwe zaken kunt verwijzen, evenals een informatieve naambadge, visitekaartjes en brochures over uw bedrijf.

Bepaal met hoeveel mensen u wilt Ontmoet de aanwezigheid en style groep moeten worden gebruikt om een ​​haalbaar doel te identificeren. Misschien wilt u een doel stellen om 15-20 mensen te ontmoeten en hun visitekaartjes te krijgen. Wanneer u zich ongeïnspireerd voelt, schiet voor minder. Ga niet weg voordat je je doelen hebt bereikt, wat er ook aan de hand is.

Denk als een gastheer, niet als een gast: Wanneer een gast achterover leunt en ontspant, wordt van de gastheer verwacht dat hij alles voor hem doet. Stel jezelf beschikbaar om mensen te begroeten. Stel jezelf voor en vraag of bezoekers anderen willen ontmoeten als je ze ziet zitten. Dienen als een kanaal.

Vraag en luister naar anderen: Netwerkers moeten hun oren en mond proportioneel gebruiken. Beschrijf je eigen werk nadat je hebt geleerd wat iemand anders doet. Beschrijf kort maar nauwkeurig de situatie. U moet er niet vanuit gaan dat ze bekend zijn met uw bedrijf.

Vermijd het sluiten van discounts: Profiteren van deze evenementen betekent niet dat u uw producten of diensten probeert te verkopen aan zakenmensen. Het opbouwen van relaties is het doel van netwerken. Het proces van het ontmoeten van mensen is niet afgerond na het bijwonen van een evenement, maar zou de eerste stap moeten zijn.

Maak indien mogelijk verwijzingen: Zoals het gezegde luidt: “What goes all over arrives around”. Deze filosofie is waar de beste netwerkers in geloven. Mijn hulp zal u ten goede komen, en u zult mij ten goede komen, en wij zullen er allebei van profiteren. Daarom is effectief netwerken niet mogelijk als u uw contacten niet oprecht probeert te helpen. Als u geen bonafide verwijzing kunt aanbieden, kunt u wat informatie verstrekken die zij nuttig kunnen vinden (zoals aspects about een aankomend evenement).

Visitekaartjes naar elkaar sturen: Elke keer dat je iemand ontmoet, vraag hem of haar om twee kaarten – één om aan iemand anders doorway te geven en één voor jou om te houden. Doorway dit te doen, bereiden we de weg voor om te netwerken.

Wees efficiënt achieved uw tijd: Blijf niet hangen achieved vrienden of kennissen en breng niet meer dan 10 minuten door achieved elke persoon die je ontmoet. Wanneer u een aantal mensen ontmoet, vermijd dan te veel tijd achieved een van hen door te brengen. Maak een afspraak satisfied iemand die je ontmoet en die je verder interesseert.

Houd een notitie op de achterkant van elk visitekaartje dat u verzamelt: Als je elke persoon beter wilt onthouden, noteer dan alles waarvan je denkt dat het nuttig kan zijn. Het opvolgen van elk make contact with zal gemakkelijker zijn als u deze lijst heeft.

Blijf op de hoogte – Abide by-up! Effectief opvolgen betekent meer dan alleen de voorgaande negen geboden gehoorzamen. Zorg ervoor dat je call opneemt satisfied iedereen die je hebt ontmoet doorway een briefje te schrijven of ze te bellen. Zorg ervoor dat u eventuele toezeggingen die u hebt gedaan nakomt.

Gebruik deze recommendations om te netwerken tijdens uw volgende zakelijke netwerkevenement, en ik garandeer u dat u zich meer op uw gemak zult voelen en dat u effectievere resultaten zult behalen. Als je de neiging hebt om nerveus te worden above het bijwonen van zakelijke netwerkbijeenkomsten, gebruik dan de bovenstaande guidelines om je meer op je gemak te voelen.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op [email protected]!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Fb: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt:

Waarom bedrijven zich zorgen moeten maken around cyberbeveiliging te midden van Rusland-Oekraïne Nieuws

Manieren voor bedrijven om cyberbeveiligingsrisico’s bij fusies en overnames te verminderen

Cyberbeveiliging en Family members Places of work – MCDA CCG, Inc.

Pas op voor intimiderende oplichting gericht op uw bedrijf

Beheer uw bedrijf door moeilijke tijden – overwin uw angst