May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Hoe maak je een effectieve interlinking-strategie?

Intern linken is een van de meest effectieve aspecten van zoekmachineoptimalisatie.

Het is ook een van de meest verwaarloosde aspecten die vaak te weinig wordt gedaan of verkeerd is.

Jim Boykin, CEO van Web Marketing Ninjas, en Ann Smarty, analist van IMN, bespreken hoe u een effectieve interlinkstrategie kunt creëren om ervoor te zorgen dat alle belangrijke delen en secties van uw website toegankelijk zijn voor Google.

https://www.youtube.com/enjoy?v=cjjo7IE2Dv8


De meeste internet sites hebben veel pagina’s die nooit zullen ranken. De pagina’s die niet ranken, zijn meestal die pagina’s die diep in een internet site zijn begraven.

De eerste stap om te beslissen wat u fulfilled die pagina’s gaat doen, is uw web-site platter te maken.

Stap 1: Strategieën voor de hele website om de interne linkstructuur te verbeteren:

  • Meer (specifieke) categorieën: Verzin subcategorieën (prijsklassen, for every gebruik, enz.) om meer producten aan de oppervlakte te brengen (en ook enkele longtail-kansen huge te leggen)
  • Paneermeel
  • Meer producten op één pagina (om er minder pagina’s van te maken). Enable op uw laadtijd wanneer u hiermee experimenteert.

Stap 2: Bind verschillende delen van uw internet site broad

De meeste web-sites hebben verschillende secties en veel van die secties worden eilanden. Een blog is bijvoorbeeld meestal iets dat op zichzelf staat, met weinig of geen interne back links die het met de hoofdsite verbinden.

Dit is waar het koppelen van blogposts aan gerelateerde item- en categoriepagina’s zo belangrijk is, omdat Google dit zal zien als een cluster satisfied alles dat kan voldoen aan elk type zoekintentie, van informatief tot commercieel.

Deze thematische koppeling zorgt ervoor dat website link fairness binnen één cluster kan stromen en elke pagina erin helpt om hoger te scoren. Dit is hoe Google uw web site gaat beschouwen als “een ultiem” antwoord op de hele reeks relevante zoekopdrachten.

Neem get in touch with op achieved ninja’s voor ons om u te helpen een effectieve interne hyperlink te creëren die uw belangrijke pagina’s naar boven haalt en uw internet site in de niche-autoriteit verandert.