April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Er is geen one-size-fits-all als het gaat om zomerse werkuren

Hier leest u hoe u het juiste design voor uw bedrijf kunt kiezen

Scientific tests tonen aan dat productiviteit daalt above het algemeen met 20% tijdens de zomermaanden achieved projecten die langer duren omdat medewerkers minder gefocust zijn en liever van het weer genieten. Om dit tegen te gaan, zijn veel bedrijven begonnen achieved het implementeren van een Summertime Hours-programma, dat op verschillende manieren kan worden aangeboden.

Sklar Wilton & Associates biedt sinds 2015 een Summer time Hours-programma aan om burn off-out tegen te gaan en een betere balans tussen werk en privé mogelijk te maken. Voor ons betekent dit dat van Victoria Working day weekend tot Labor Working day weekend, werknemers van maandag tot en satisfied donderdag extra werkuren kunnen toevoegen en in ruil daarvoor op vrijdag om 13.00 uur kunnen uitloggen. Dit is een volledig optionele overeenkomst waarmee werknemers een voorsprong kunnen nemen in hun weekend, als het earlier bij hun schema en hun leven gemakkelijker maakt.

Afgezien van de voor de hand liggende redenen waarom de meeste mensen graag buiten zijn tijdens de zomermaanden, zijn er enkele echte zakelijke voordelen om te overwegen:

  • Bouwt loyaliteit op: Een the latest onderzoek van FlexJobs suggereert dat 80% van de werknemers zou zijn: loyaler aan hun werkgevers als ze flexibele werkmogelijkheden hadden.
  • Verhoogde motivatie: Mensen die het gevoel hebben dat ze een goede balans tussen werk en privé hebben 21% more difficult dan degenen die dat niet doen, blijkt uit een onderzoek van de Raad van Bestuur.
  • Verbeterde productiviteit en tevredenheid: De Modern society for Human Useful resource Administration meldt dat 60% van de organisaties die een vierdaagse werkweek hanteren, ervaren hogere productiviteit en verhoogde medewerkerstevredenheid.

Als u van approach bent een Summer Several hours-model aan te bieden, is het belangrijk om er een te kiezen die earlier bij de specifieke behoeften en werkwijze van uw bedrijf. Elk product heeft een unieke reeks voor- en nadelen die uw bedrijf tijdens de zomermaanden kunnen helpen of hinderen. Overweeg de drie onderstaande modellen:

Motivatie verbeteren achieved een Flextime-product

Dit is het model dat SW&A biedt, waardoor werknemers van maandag tot en met donderdag added uren kunnen werken om die tijd op vrijdag vrij te nemen. We houden van deze optie omdat het werknemers de meeste flexibiliteit en eigenaarschap van hun tijd biedt. De moeilijkheid achieved dit product is dat het meer coördinatie van de werkgever vereist om ervoor te zorgen dat het kantoor nog steeds voldoende dekking heeft. Kellogg’s zaag ‘enorme verbeteringen in motivatie’ tijdens de werkweek na het implementeren van een soortgelijk design.

Verhoog de productiviteit fulfilled een gecomprimeerde werkweek

Dit model vereist dat werknemers hun volledige schema in vier dagen werken in ruil voor de vijfde vrije dag. Dat betekent dat iedere medewerker dezelfde in- en uitkloktijden heeft, van maandag tot en met donderdag more lang werkt, maar dan vrijdag helemaal vrij krijgt. De uitdaging met dit product is dat de unieke reeks persoonlijke verplichtingen van elke werknemer niet kan worden opgevangen met een just one-measurement-suits-all schema-aanpassing. Toch zei Microsoft Japan dat: productiviteit steeg met 40% na het testen van een gecomprimeerd werkweekmodel.

Verhoog de betrokkenheid fulfilled zomerse vrijdagen Dit model is misschien wel het eenvoudigste omdat het werknemers elke vrijdag vrij geeft in de zomer zonder dat ze de rest van de week more uren moeten werken. Sommige bedrijven hebben variaties zoals elke andere vrijdag, elke vrijdag voor een lange wettelijke feestdag of het aanbieden van halve dagen op elke vrijdag. De moeilijkheid met dit product is dat het voor het bedrijf het duurst is om te verdragen. Echter, Perpetual Guardian vond de teambetrokkenheid nam satisfied gemiddeld 20% toe gedurende de vierdaagse weken zonder gerapporteerde daling van de totale hoeveelheid werk om een ​​daling van de inkomsten te veroorzaken.

Summer time Hrs is een bewezen strategie om tijdens de zomermaanden productief te blijven en we kunnen het niet genoeg aanbevelen. Als u eenmaal vertrouwd bent geraakt achieved de beschikbare zomerurenmodellen, bespreekt u dit intern en verzamelt u input voor wat het beste bij uw bedrijfsvoering previous. Het beste antwoord voor u is misschien een van deze of uw eigen hybride variant. Proost op een gezonde, gelukkige en productieve zomer voor u en uw groups.

Voor meer informatie over hoe we bedrijven helpen om burn up-out te verslaan en mentaal gezondere werkplekken te bouwen, bezoek onze Vooruitgangspagina of mail ons op [email protected]