April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Een ondernemende krijger worden met Zachary Green »Slaag als je eigen baas

Een ondernemende krijger worden met Zachary Green Uitgelichte afbeeldingDe ervaringen van Zachary Eco-friendly bij het Korps Mariniers vormden zijn good deal. Zijn tijd in het leger en daarna als brandweerman gaven hem de vindingrijkheid, integriteit en lef om een ​​zeer succesvolle ondernemer en bestsellerauteur te worden. Risico’s nemen, zichzelf vertrouwen en zijn dromen nooit loslaten, dreef hem ertoe een products te creëren, produceren, op de markt te brengen en te verkopen dat levens redt. Zach woont fulfilled zijn vrouw en zoon in de voorstad van Cincinnati in Wyoming, Ohio. Hij is een gekozen lid van de Wyoming Metropolis Council en werd doorway de Ohio Chamber of Commerce uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year en heeft getuigd voor het Small Company Committee van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Zachary’s ondernemingsreis is uitgelicht op de voorpagina van Yahoo.com en ook doorway CNN, United states of america These days, CBS en vele andere grote nieuwszenders..

In de aflevering van vandaag deelt Zachary zijn verhaal around hoe hij zijn eerste bedrijf begon te ontwikkelen, beginnend in de kofferbak van zijn auto en groeiend naar $ 30 miljoen aan organische verkopen, hoe hij bijna alles verloor en hoe hij deze smeltkroes gebruikte als een kans om te leren en te veranderen. We bespreken het belang van het kunnen herkennen van je eigen beperkingen, en leren opzij te gaan en anderen toe te laten om je te helpen. We praten over welk probleem u fulfilled uw bedrijf oplost en in excess of de affect van geweldige verkoop-, advertising- en distributieteams. We onderzoeken ook hoe de tegenspoed en uitdaging van het starten van een bedrijf u kunnen helpen om u voor te bereiden op de onvermijdelijke moeilijkheden van het groeien en onderhouden van uw bedrijf.

“Om doorway je smeltkroes te komen, moet je overwinnen wat je daar heeft gebracht en je moet transformeren en veranderen.” – Zachary Green

Beluister de podcast hieronder:

Zachary Green ondernemende krijger

Deze week op SmallBizChat Podcast:

  • Wat maakt een krijger een krijger?
  • Het verschil tussen het starten van een bedrijf en het runnen van een bedrijf
  • Leren wanneer je uit je eigen weg moet gaan
  • Drie vragen die elke ondernemer zichzelf zou moeten stellen
  • Tegenslagen als een klein bedrijf onder ogen zien
  • Het belang van vasthouden aan je waarden

Obtain hier het boek van Zachary:

Maak contact fulfilled Zachary Eco-friendly:

Haal meer!

Wil je meer afleveringen van The SmallBiz Chat Podcast horen? Abonneer je op je favoriete platform zodat je geen aflevering mist!