May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

De vreugde van het lachen | Solopreneur-oplossingen

“Lachen is het beste medicijn” is een uitdrukking die teruggaat tot bijbelse tijden als een oud spreekwoord en het wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt over de hele wereld. Dat is omdat het waar is!

Laten we eens kijken naar wat er in je lichaam, geest en ziel gebeurt als je lacht.

Het outcome van lachen op je lichaam

Endorfines komen vrij door je hele lichaam en stimuleren spieren, zenuwen, organen en weefsels als je lacht. Reports tonen aan dat deze endorfines verlichting bieden bij chronische pijn, stress helpen verlichten en de werking van het immuunsysteem bevorderen. Lachen helpt letterlijk je lichaam te genezen.

Lachen en je geest

Gelukkige gedachten leiden tot een positievere kijk op het leven. Als je achieved vrienden rondhangt en een goed gesprek hebt dat een glimlach en gelach oplevert, produceert je geest gelukkige gedachten.

Aan de andere kant, als je altijd in de buurt bent van mensen die nooit lachen en altijd iets vinden om above te klagen, neig je naar een negatievere kijk op het leven.

Je innerlijke wezen versterken

Lachen zorgt ervoor dat je innerlijke wezen emotioneel en fysiek sterker wordt. Wanneer je lacht of zelfs glimlacht, wordt je innerlijke wezen op een bevestigende manier gestimuleerd, waardoor een positievere kijk op het leven ontstaat. Dit helpt je lichaam meer zelfgenezende endorfines aan te maken, wat je lichaam juist helpt om gezond te blijven en optimaal te blijven functioneren!

Je geest stimuleren

Lachen zorgt voor een oppepper in je geest, waardoor je je opgetild voelt. Lachen helpt je niet alleen persoonlijk, het is ook erg besmettelijk en aanstekelijk, waardoor de mensen om je heen minder strain en angst voelen.

Vind je het niet heerlijk als je een little one of peuter hoort lachen? Wat gebeurt er met jou? Je kunt ook niet anders dan lachen! Lachen begint zich bij mensen al op de leeftijd van 3 maanden te ontwikkelen en het lachen van een little one is een van de meest besmettelijke van alle menselijke geluiden.

Lachen en je relaties

Wanneer twee mensen een grappig verhaal delen of een gekke situatie tussen twee mensen ontstaat, ontstaat er een unieke band. Er wordt iets speciaals gevormd tussen de twee waar alleen zij zich mee kunnen identificeren. Het is een inside of joke die speciaal is voor degenen die in het minute hebben gedeeld.

Wanneer twee mensen veel tijd samen doorbrengen fulfilled lachen, ontstaat er een sterkere, meer duurzame relatie.

In een huwelijk laten onderzoeken zien dat koppels die samen lachen veel langer bij elkaar blijven, zo niet voor het leven. Denk aan een echt gelukkig stel dat je kent. Natuurlijk heeft elk gezin zijn problemen en het huwelijk kost werk, maar de kans is groot dat ze veel tijd samen doorbrengen fulfilled lachen. Dit gebeurt ook niet zomaar. Het kan worden gemaakt en gekoesterd!

Als je ervoor kiest om te lachen, kun je door veel meer moeilijke plekken in het leven komen en er als een gelukkiger en gezonder mens uitkomen.

Het leven kan zwaar zijn, dus waarom zou je er niet voor kiezen om het vreugdevoller te maken? Dat kan als je ervoor kiest.

Probeer altijd vreugde te vinden in elke situatie en lach elke dag zo vaak mogelijk. Door meer tijd doorway te brengen achieved positieve mensen, die van het leven houden en graag lachen, zul je er versteld van staan ​​hoe je je van binnen en van buiten begint te voelen!

Als solopreneur besluit je om een ​​geweldige dag te creëren, het is een keuze.