May 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Budgetvriendelijke tips voor het zelf waterdicht maken van uw muren

Iedereen die in een regenachtig klimaat leeft, weet hoe moeilijk het kan zijn om satisfied waterschade om te gaan. Rottende muren, vloeren en plafonds die bedekt zijn fulfilled schimmel en meeldauw kunnen de waarde en het plezier van het huis doen dalen. Daarom is het noodzakelijk om preventieve maatregelen te nemen. Dit zijn ideas voor hoe u de muren van uw huis zelf waterdicht kunt maken, met een beperkt spending plan, om de kosten te vermijden die gepaard gaan fulfilled het repareren van waterschade – als de problemen klein zijn.

Vul scheuren en gaten op

Hoewel grote scheuren en gaten in een muur expertise vereisen, kunnen kleine scheuren en gaten eenvoudig doorway de huiseigenaar worden gerepareerd om kosten te besparen. Er zijn 3 manieren waarop dit kan:

  • Gezamenlijke verbinding voor gipsplaat – Dit is te vinden in bouwmarkten of thuiscentra, evenals de modderbak en het plakmes die nodig zijn om de reparatie te voltooien, dus deze optie is zeer toegankelijk voor inexperienced persons. Deze methode vereist dat het stof in de scheur wordt verwijderd satisfied een borstel of vacuüm voordat de lagen van het product worden aangebracht en één voor één in de scheuren worden geschraapt om te drogen en een barrière te vormen.
  • Schroeven voor losse pleister – Scheuren in gips zijn meestal te wijten aan een loskoppeling van de latstrips. Om dit probleem op te lossen, kunnen korte gipsplaatschroeven veilig worden gebruikt om de pleister weer op de latstrips te bevestigen voordat het gat wordt gevuld met gezamenlijke verbinding om het gebied te verbergen.
  • Beton verlijmen en patchen – Voor scheuren in betonnen muren moet ook vuil worden verwijderd. Hierna moet het gebied worden geprimed fulfilled een hechtmiddel voor beton voordat lagen betonpleister in de muur worden gedrukt. Elke laag moet drogen voordat een andere wordt toegevoegd om de gewenste resultaten te bereiken.

Voeg een beschermende coating toe

Voor waterdichte voordelen kan tegen redelijke kosten een beschermende coating op muren worden aangebracht. Newcomers kunnen dit doen zonder een experienced in te huren, waardoor het betaalbaar en handig is. Dit kan in de vorm van een verf om kleur aan de muren toe te voegen, maar er zijn ook heldere coatings beschikbaar zodat het uiterlijk van de woning hetzelfde blijft, maar fulfilled extra bescherming. De producten zijn bedoeld om de effecten van vochtinfiltratie en de erosie en beschadiging van metselwerk door het weer te stoppen. Voor zware bescherming kan het echter kosteneffectief zijn om: ICF foundation waterdichtingsmembraan laten installeren voor optimale sterkte.

Controleer het afvoersysteem

Een effectief drainagesysteem is de sleutel tot het voorkomen van waterschade. Overlopende goten, watervlekken, funderingsscheuren, uitslag, plassen, schimmel en meeldauw zijn indicatieve tekenen van onderliggende problemen. Zorg ervoor dat u regelmatig controleert of de afvoeren schoon zijn om ervoor te zorgen dat de waterstroom niet wordt belemmerd. Omdat het water op het dak wordt opgevangen en door de dakgoten naar beneden stroomt om de muren te beschermen, kan het helpen om afwateringssloten en verlengde regenpijpen toe te voegen om het drainagesysteem effectiever te maken.

Dit kan allemaal doorway de huiseigenaar worden gedaan, maar voor grotere schade kan een professioneel onderzoek het overwegen waard zijn, omdat dit later kan helpen om eventuele reparatiekosten te besparen.

Om uw muren achieved een beperkt spending budget waterdicht te maken, kunt u eventuele scheuren of gaten opvullen, een beschermende coating aanbrengen en uw afvoersysteem controleren. Deze zijn essentieel om vocht op afstand te houden, waterschade en dure reparatierekeningen te voorkomen. IJzerwarenwinkels en thuiscentra bieden de instruments die nodig zijn om deze taken thuis uit te voeren, waardoor het beginnersvriendelijk is voor huiseigenaren die wat geld willen besparen. Het is vermeldenswaard dat grotere problemen die niet door een starter kunnen worden opgelost, later kunnen verergeren en tot kosten kunnen leiden, in welk geval u het beste een expert kunt raadplegen.