April 22, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Beste tijden om rollen op Instagram te plaatsen voor een betere betrokkenheid

Instagram is een geweldige manier om je leven te delen fulfilled vrienden en familie, maar wat is de beste tijd om rollen op Instagram te plaatsen om krijg de beste betrokkenheid? Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, maar hier zijn een paar suggestions om u te helpen het meeste uit uw Instagram-berichten te halen.

Beste tijd om op Instagram te posten: waarom maakt het uit?

Er bestaat geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste tijd om op Instagram te posten afhankelijk is van je doelgroep en je doelen. De reden waarom je je echt wilt concentreren op het juiste tijdstip om te posten, is precies dezelfde reden waarom je je moeder niet om 2 uur ‘s nachts zou bellen. Mensen zijn op bepaalde tijden actief overdag, en als je de beste betrokkenheid van hen wilt krijgen, moet je posten wanneer ze actief zijn.

Belangrijkste factoren bij het kiezen van de beste tijd om op Instagram te posten

Reden voor plaatsing

Waarom zou je wil meer betrokkenheid? Hoe meer betrokkenheid je hebt, hoe beter je put up het zal doen. Als mensen zich bezighouden satisfied uw berichtalgoritme, zullen ze detecteren dat mensen interactie hebben achieved uw bericht en dit beschouwen als goede inhoud. Goede information wordt aan meer mensen getoond. Naarmate meer mensen uw bericht zien, vergroot dit de kans op verdere interacties, waardoor de inhoud op zijn beurt nog meer publiek bereikt. Dit proces herhaalt zich en uiteindelijk gaat je bericht viraal. Als je meer betrokkenheid op je Instagram-rollen wilt om meer verkeer naar je web site te leiden, heb je niet alleen geweldige inhoud nodig, maar moet je ook op de juiste tijden posten.

Dagen van de week

Er is geen definitief antwoord als het gaat om de beste dagen van de 7 days om op Instagram Reels te posten. Er kunnen echter enkele algemene recommendations worden gevolgd om u te helpen uw kansen op betrokkenheid te vergroten.

Denk eerst en vooral aan je publiek en wanneer ze het meest actief zijn op Instagram. Als u zich bijvoorbeeld op een jonger publiek richt, kunnen ze doordeweeks actiever zijn na school of werk.

Houd daarnaast rekening achieved het style inhoud dat u plaatst. Als je creatieve of humoristische inhoud plaatst, kun je het beter doen op dagen waarop mensen eerder in een goed humeur zijn, zoals vrijdag of weekend.

Houd er ten slotte rekening mee dat de beste tijd om te posten kan verschillen afhankelijk van uw locatie. Als je in een andere tijdzone dan uw doelgroep, zorg er dan voor dat u uw berichtenschema dienovereenkomstig aanpast.

Experimenteer met dit alles fulfilled verschillende dagen en tijden om te zien wat het beste werkt voor jou en je publiek.

Concurrenten

Wanneer u probeert te bepalen wat de beste tijd is om rollen op Instagram te plaatsen, is het belangrijk om: denk aan uw concurrenten. Kijk wanneer ze iets posten en kijk of je patronen kunt herkennen. Als ze consequent meer betrokkenheid krijgen dan jij, is het misschien de moeite waard om tegelijkertijd te posten.

Tijdzones

De tijdzones van je publiek zijn een van de belangrijkste factoren om te overwegen. Als je veel volgers hebt in een specifieke tijdzone dan die waarin je je bevindt, overweeg dan om te posten wanneer die tijdzone het meest actief is. Als je een breder publiek in een andere tijdzone wilt bereiken, overweeg dan om te posten tijdens het spitsuurs voor die tijdzone.

Houd er rekening mee dat je meer betrokkenheid kunt krijgen als je berichten plaatst wanneer je volgers het meest actief zijn, zelfs als dat niet tijdens de traditionele piekuren is.

Frequentie van posten

Als u op zoek bent naar meer betrokkenheid op uw Instagram-rollen, is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden, de frequentie van uw berichten.

Hoewel er geen magisch aantal berichten for each dag of week is dat succes garandeert, is regelmatig posten belangrijk om je publiek betrokken te houden.

Als je internet begint, probeer dan te posten Ten minste een keer for each dag. Naarmate je meer volgers opbouwt, kun je experimenteren achieved meer of minder vaak posten om te zien wat het beste werkt voor je publiek.

Above het algemeen kun je beter niet te vaak posten dan niet genoeg posten. Consistentie is de sleutel als het gaat om het bouwen van een succesvolle Instagram Reels-strategie.

Maar het kan een zware taak zijn om kwaliteitsinhoud te maken en tegelijkertijd regular te zijn. Hoe kun je je posttempo behouden terwijl je een goede publish maakt?

Welnu, u kunt de hulp van planningstools voor sociale media zoals SocialPilot gebruiken om uw berichten van tevoren in te plannen. Op deze manier kun je je postfrequentie plannen die bij je publiek past en je contentstrategie voor Instagram optimaliseren.

Hier is een weergave van de postplanner van SocialPilot:

Plan je Instagram-rollen

Industrie

Afhankelijk van uw branche kan uw publiek behoorlijk verschillen, dus het is moeilijk om gewoon de regel ‘altijd op dinsdag om 15:00 uur posten’ te hebben. Bijvoorbeeld, industrieën waarin het grootste deel van het personeel ‘s nachts werkt, zullen reageren op: verschillende uren dan degenen die overdag werken.

Demografie en program van doelgroep

Inzicht in uw publiek en wanneer ze zijn meest actief op sociale media kan u helpen bij het bepalen van de beste tijd om te posten voor betrokkenheid.

Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste tijd om rollen op Instagram te plaatsen, zijn onder meer:

  • De locatie van je publiek: Als je publiek zich grotendeels in dezelfde tijdzone bevindt, overweeg dan om tijdens de piekuren voor die tijdzone te posten.
  • De leeftijd van je publiek: Jongere doelgroepen zijn in excess of het algemeen actiever op sociale media tijdens naschoolse uren en ‘s avonds, terwijl oudere doelgroepen overdag actiever zijn.
  • De interesses van je publiek: Als uw publiek geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp, overweeg dan om inhoud te plaatsen die verband houdt met dat onderwerp. Plaats berichten wanneer de kans het grootst is dat ze on line zijn op zoek naar informatie above dat onderwerp.

Uiteindelijk is de beste tijd om rollen op Instagram te plaatsen, afhankelijk van je publiek en doelen. Experimenteer met verschillende tijden en dagen van de 7 days om te zien wat het beste werkt voor u en uw bedrijf.

Algoritme

Het is belangrijk om overweeg het algoritme wanneer u probeert te bepalen wat de beste tijd is om rollen op Instagram te plaatsen. Het algoritme verandert voortdurend, dus het is belangrijk om je bewust te zijn van hoe het werkt om het meeste uit je berichten te halen.

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het overwegen van het algoritme:

  • Het algoritme is voorstander van nieuwe inhouddus het is belangrijk om regelmatig te posten.
  • Het algoritme geeft ook de voorkeur aan inhoud die boeiend isdus zorg ervoor dat uw rollen interessant en interactief zijn.
  • Het algoritme geeft de voorkeur aan: inhoud van accounts waarmee mensen interactie hebben regelmatig, dus zorg ervoor dat je actief blijft op je account en interactie hebt met je volgers.

Hoe vind je de beste tijd om op Instagram te posten?

Creatieve sjablonen gebruiken

Het gebruik van creatieve sjablonen kan u helpen om betere betrokkenheid van je publiek.

U kunt eenvoudig tekst, muziek en andere effecten aan uw video clip toevoegen wanneer u een creatieve sjabloon gebruikt. Dit maakt het aantrekkelijker en vermakelijker voor je kijkers. Bovendien kan het gebruik van een sjabloon je helpen tijd te besparen bij het maken van je video’s.

Je kunt ook analysetools gebruiken om bij te houden wanneer je video’s de meeste weergaven en betrokkenheid genereren. Zoek naar de sjablonen die het beste presteren bij uw publiek, maar gebruik niet altijd dezelfde.

A/B-testen

Als je de beste tijd wilt vinden om rollen op Instagram te plaatsen om een ​​betere betrokkenheid te krijgen, moet je overwegen A/B-testen. A/B-testen is wanneer u twee versies van iets maakt en ze check om te zien welke beter presteert. Om dit te doen, maakt u twee versies van uw haspel – een fulfilled een bijschrift en een zonder – en kijk welke meer betrokkenheid krijgt.

Om dit te doen, moet u beide versies op verschillende tijdstippen plaatsen en vervolgens de betrokkenheid (vind-ik-leuks, opmerkingen, shares, enz.) Op beide volgen. Na een paar dagen of weken zou je een goed idee moeten hebben van welke versie het beter heeft gedaan, en je kunt je publicatieschema daarop aanpassen.

Analyseer het verleden

Als je de beste tijd wilt vinden om rollen op Instagram te plaatsen, moet je je eerdere berichten analyseren. Kijk naar wanneer je de meeste weergaven, de meeste vind-ik-leuks en de meeste reacties hebt gekregen. Probeer op vergelijkbare tijdstippen te posten als wanneer je in het verleden de meeste betrokkenheid kreeg.

Prepare berichten satisfied SocialPilot om nooit een kans te missen:

In plaats van dit allemaal handmatig uit te zoeken en precies op het juiste second terug te komen op uw laptop of telefoon, gebruikt u gewoon SocialPilot. Fulfilled SocialPilot kunt u synchroon lopen fulfilled uw concurrenten, publiek en eerdere berichten, zodat u meteen weet wanneer u uw inhoud het beste op Instagram Reels kunt plaatsen.

Samenvattend

Als je op zoek bent naar een betere betrokkenheid op je Instagram-rollen, is de beste tijd om te posten wanneer je publiek betrokken is! Gebruik de beschikbare functies van SocialPilot om het identificeren van deze optimale tijden gemakkelijk te maken en plan uw inhoud van tevoren.