July 12, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Alec Baldwin wordt geconfronteerd met terugslag | Digitaal marktnieuws

Alec Baldwin staat onder de schietbaan van de fans weer. Baldwin heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hij is betrokken geweest bij een van de grootste controverses van de afgelopen tijd. Het begon allemaal op de sets van “Rust”. Alec Baldwin speelde een hoofdrol in de film en maakte zich op voor een opname. In zijn vrije tijd nam de acteur terloops een wapensteun die hij later in zijn opname moest gebruiken en begon te repeteren. Helaas volgde een tragedie kort daarna toen Alec de trekker overhaalde en een scherpe kogel werd afgevuurd.

Voordat iemand kon bekomen van de schok, trof de kogel een van de bemanningsleden, Halyna Hutchins. Halyna viel onmiddellijk op de grond bij de impact en een plas bloed omringde haar. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze door de artsen dood werd verklaard. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en iedereen begon Alec de schuld te geven van het incident. De acteur werd voortdurend ondervraagd en zijn mobiele telefoon werd in beslag genomen. Het onderzoek loopt nog en de acteur heeft zichzelf opnieuw in de problemen gebracht. Alec Baldwin heeft onlangs een Instagram-live geplaatst waar hij Woody Allen interviewde. Laten we meer te weten komen over het verhaal hieronder in detail.

Alec Baldwin bekritiseerd voor Woody Allen-interview

– Advertentie –

Alec Baldwin kreeg veel kritiek te verduren nadat hij werd gespot tijdens een interview met Woody Allen op Instagram. De meeste mensen vonden het helemaal niet leuk. Overal stroomden de reacties binnen dat het heel verkeerd was om te doen.

Sommige fans zeiden dat het interviewen van iemand die zo controversieel is als Woody Allen, de carrière van Alec alleen maar verder zal verslechteren. Anderen vroegen zich af hoe iemand in het openbaar Instagram-video’s kan plaatsen terwijl hij toch de hoofdverdachte is van een strafrechtelijk onderzoek.