May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

Aan de slag met gerichte e-mailmarketing voor uw bedrijf

Aan de slag met gerichte e-mailmarketing voor uw bedrijf

E-mailmarketing is een van de oudste vormen van digitale advertising and marketing (wist u dat de eerste e-mail ooit was? verzonden in 1971?) en wordt nog steeds veel gebruikt door bedrijven omdat het werken. En het mooie van e-mail is dat u gerichte e-mailmarketingcampagnes kunt maken doorway uw klantgegevens te benutten en te gebruiken wat u weet above uw klanten en hun intenties.

Als u wilt weten of uw campagne succesvol was, moeten bepaalde e-mailmarketingstatistieken worden gemeten. Je kunt aan de slag achieved een van de vele free of charge e-mailmarketingtools beschikbaar voor kleine bedrijven of maak get in touch with fulfilled een WSI digitale promoting consultant in uw regio om dieper in uw statistieken te duiken en wat ze betekenen.

Waar moet u rekening mee houden voordat u e-mailmarketing voor uw bedrijf gebruikt?

De toekomst van contextuele advertising and marketing

Contextuele promoting is het proces van het leveren van marketinginhoud zoals e-mails, blogposts, aanbiedingen of advertenties aan klanten op een specifiek punt in de reis van hun koper. Om contextuele marketing and advertising te laten werken, zijn timing en facts belangrijk.

Wat betekent dit voor een gerichte e-mailmarketingcampagne? Voordat u een e-mail maakt, moet u eerst de context van uw doelgroep, klanten of leads kennen. Gebruik alles wat je above hen weet om doelgroepprofielen en koperspersonages op te bouwen. Op basis hiervan kun je gepersonaliseerde, gerichte en relevante e-mailmarketingcampagnes maken.

Waarom zou je contextuele internet marketing gebruiken in je e-mailmarketingstrategie? Het converteert beter en verhoogt de retentie omdat je emphasis ligt op wat de klant doet behoeften. Wanneer ze het gevoel hebben dat u hun probleem specifiek oplost, is de kans groter dat ze de e-mail openen en klikken of converteren.

Fulfill intentie in plaats van ijdelheidsstatistieken

Gegevens blijven de beste manier om de klantintentie voor een bedrijf te meten satisfied behulp van e-mailmarketing. Door gedrag in de loop van de tijd te analyseren, kunt u traits identificeren, bijvoorbeeld of uw inhoud de betrokkenheid op uw internet site stimuleert of dat terugkerende zoekopdrachten van zoekmachines leiden tot conversies zoals aanmeldingen voor nieuwsbrieven, aankopen of winkelbezoeken. Dus dit alles wetende – wat? e-mailmarketingstatistieken zou je kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen en je uiteindelijk op deze prospects te richten?

 • Doorklikratio (CTR)
  Dit is het proportion e-mailontvangers dat op een of meer backlinks in uw e-mail heeft geklikt. Waarom is het belangrijk om te volgen? Omdat het direct inzicht geeft in het aantal mensen op je e-maillijst dat engageren met uw inhoud, die meer willen weten about u, uw merk en wat u aanbiedt.
 • Conversieratio
  Deze meet het proportion e-mailontvangers dat op een website link in de e-mail klikt en de gewenste handeling voltooit (zoals het invullen van een formulier of het kopen van een product), en daarmee omzetten op de aanbieding in de e-mail. Altijd neem een ​​call-to-action op in uw e-mail die is gekoppeld aan het algemene e-mailmarketingdoel.
 • Bouncepercentage
  Het bouncepercentage geeft het share van alle verzonden e-mails aan dat niet worden afgeleverd in de inbox van de ontvanger. Er zijn ook twee soorten bouncepercentages – a zacht stuiteren betekent dat er een tijdelijk probleem is satisfied een geldig e-mailadres, terwijl a tough stuiteren suggereert dat het e-mailadres niet bestaat, gesloten of ongeldig is. Het verwijderen van ongeldige adressen van uw verzendlijst voor e-mail is van cruciaal belang om uw verzendlijst gezond te houden.
 • Lijst groeipercentage
  Dit is de snelheid waarmee uw e-maillijst groeit, en idealiter wordt dit weergegeven als een vloeiende, opwaartse curve. Je moet ook really hard werken om je lijst regelmatig uit te breiden achieved nieuwe contacten, aangezien deze natuurlijk jaarlijks kleiner wordt doorway verschillende factoren, zoals mensen die van e-mailadres veranderen, ervoor kiezen om je af te melden voor je berichten en meer.
 • Tarief voor delen/doorsturen van e-mail
  Dit is het percentage e-mailontvangers dat uw inhoud deelt fulfilled hun sociale netwerk of uw e-mail doorstuurt naar een vriend. Waarom zou je dit moeten volgen? Omdat het een manier is om je e-maillijst te laten groeien fulfilled nieuwe contacten! Maak het gemakkelijk om uw e-mails te delen – uw lezers moeten worden aangemoedigd om uw informatie te delen.
 • Totale ROI
  Het meten van het totale investeringsrendement (ROI) voor e-mailcampagnes kan aantonen hoe het kanaal tastbare resultaten oplevert. Om dit te bereiken, stelt u een SLA-systeem (Service Stage Agreement) op en wijst u waarden toe aan verschillende soorten leads op foundation van hoe waarschijnlijk het is dat ze inkomsten voor het bedrijf zullen genereren.
 • Open up ratio
  Het bepalen van het percentage e-mailontvangers dat een e-mail heeft geopend, kan misleidend zijn, omdat het alleen telt als “geopend‘ als de ontvanger de afbeeldingen ontvangt die in het bericht zijn ingesloten en veel mensen de optie blokkeren. Desondanks kunt u de open fee nog steeds gebruiken als een vergelijkende maatstaf.
 • Afmeldpercentage
  Het share e-mailontvangers dat zich heeft afgemeld na het openen van een e-mail, helpt bij het berekenen van het totale groeipercentage van de e-maillijst.

In september 2021 kondigde Apple de iOS15-gegevensprivacywijzigingen aan, waaronder een update die de toegang tot e-mailanalyse verminderde. De drie belangrijkste wijzigingen betekenden dat de mogelijkheid om de open up charges nauwkeurig te volgen werd geëlimineerd, de IP-adressen van gebruikers werden verborgen tijdens het surfen op het online en gebruikers konden hun echte e-mailadres maskeren met een nep-adres.

Onderzoek bijna een jaar afterwards gedaan laat zien hoe e-mailmarketeers zich hebben aangepast aan deze verandering. En interessant genoeg gaf de meerderheid van de ondervraagde e-mailmarketeers aan dat de verandering niet echt invloed had op hun algehele e-mailmarketingstrategie.

Creativiteit zal heersen

Een manier om de afleverbaarheid van e-mail te verbeteren, is door creatief te zijn – en een goede plek om te beginnen is achieved de onderwerpregel e-mail. De onderwerpregel van de e-mail is nauw verweven fulfilled de statistiek voor het openen van e-mail en is de eerste indruk van een e-mail van het publiek en beïnvloedt hun beslissing om te klikken of te converteren.

Laten we eens kijken naar enkele goede praktijken bij het schrijven van een onderwerpregel:

 • Leer van andere voorbeelden van onderwerpregel
 • Gebruik cijfers, emoji’s en interessante interpunctie
 • Stel een pakkende vraag
 • Schrijf iets waardoor mensen zich speciaal voelen
 • Vermijd het om de hele regel in hoofdletters te schrijven – het komt above als SHOUTY!

Een opvallende onderwerpregel moet enkele van de bovenstaande basiselementen bevatten, maar moet: altijd aansluiten bij uw merk. Deze elementen omvatten het creëren van een gevoel van urgentie voor lezers om te handelen, ze nieuwsgierig genoeg maken om de e-mail te openen of iets gratis weggeven. Geleid door contextuele marketing and advertising, als je weet wat je lezer leuk vindt, stuur dan een e-mail fulfilled gepersonaliseerde inhoud.

Een geweldige e-mailonderwerpregel moet worden gevolgd doorway een e-mailbanner die visueel opvalt. Gelukkig zijn er veel gratis on line resources voor grafisch ontwerp die u kunnen helpen bij het maken van visuele inhoud voor uw e-mailmarketingcampagne.

WSI gelooft in betere digitale advertising and marketing en heeft een bekroonde toewijding aan ons vak. We hebben de afgelopen 14 jaar elk jaar digitale marketingprijzen gewonnen en zijn van program om volgend jaar meer te winnen. Wil je meer leren more than e-mailmarketing en het maken van een gerichte boodschap voor je klanten? Neem dan vandaag nog get hold of op achieved onze WSI Consultants!