June 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

6 grote dingen waar millennial huizenkopers in geïnteresseerd zijn!

Millennial huizenkopers verhuizen meer dan anderen. Millennials, geboren tussen het get started van de jaren ’80 en het einde van de jaren ’90, zijn nu de grootste volwassen generatie en vormen een aanzienlijk proportion van de vastgoedmarkt.

Van de jongere generatie Y-ers die hun eerste appartementen huren tot de oudere millennials die hun eerste huis willen kopen, deze generatie is momenteel de drijvende kracht achter de huizenmarkt. Maar in tegenstelling tot hun voorgangers heeft deze jonge generatie vaak beperktere budgetten, een meer op technologie gerichte levensstijl en meer flexibele werkschema’sallemaal enorm verschillende factoren die ook tot uiting komen in hun woningkeuze.

Millennials hebben duidelijk andere prioriteiten. En hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten waar duizendjarige huizenkopers naar op zoek zijn bij het huren of kopen van een huis:

Toplocaties

1. Toplocaties

Het is geen verrassing dat goede locaties een van de belangrijkste factoren zijn voor Gen Y bij het huren of kopen van een huis.

Omdat dit een hoogopgeleide en tech-savvy generatie is die in vergelijking met hun voorgangers minder snel kinderen krijgt of getrouwd is, kiezen ze vaak voor centrale locaties in topsteden als Los Angeles en New York. Deze locaties liggen dicht bij scholen en zakencentra, bieden uitstekende vervoersmogelijkheden en bevinden zich in de buurt van alle noodzakelijke voorzieningen, ook al brengen ze aanzienlijk hogere kosten satisfied zich mee.

Voor millennials die jonge gezinnen opvoeden en de voorkeur geven aan buitenwijken, is echter goede locatie is nog steeds cruciaalinclusief de nabijheid van vervoer, parken, openbare scholen, joggingpaden, enz.

2. Thuiskantoren

Zelfs voordat de meerderheid van de bevolking werd opgelegd om thuis te werken, behoorden millennials tot de eerste generaties die in vrij grote aantallen overgingen naar fulltime werken op afstand. Hierdoor ontstond er behoefte aan thuiskantoorruimtes in alle huur- en koopwoningen.

Hoewel een added kamer in excess of het algemeen de voorkeur heeft, kan elke ruimte die flexibel genoeg is om te worden omgebouwd tot een thuiskantoor, een grote hulp zijn bij het aantrekken van millennials. Wat deze generatie echt nodig heeft, is een speciale ruimte waar ze de hele dag kunnen werken en telefoontjes kunnen aannemen, en elk soort van gedefinieerde thuiskantoorruimte even effectief zal zijn.

Thuiskantoren

3. Geweldige voorzieningen

Gemakkelijke toegang tot aanvullende, interessantere voorzieningen is voor veel millennials heel belangrijk, maar het is een ander component dat ook de prijzen van onroerend goed kan opdrijven.

Dat is precies waarom Texas een van de belangrijkste plekken is geworden voor Amerikaanse millennials, fulfilled een combinatie van betaalbare prijzen, lage belastingen en geweldige locaties. Hier, comfortabel Llubbock appartementen te huur worden steeds populairder, omdat ze ongelooflijke voorzieningen bieden zoals additional opslagruimte, zwembaden, fitnesscentra en zakencentra.

Het huren van dergelijke kwaliteitsappartementen in een staat als Texas geeft millennials de mogelijkheid om een ​​aangenamer en comfortabeler leven te ervaren zonder de astronomische kosten die vaak worden geassocieerd satisfied de meest populaire steden in de VS.

4. Buitenruimtes

Millennials waarderen de natuur en de natuurlijke omgeving, evenals de invloed van tijd buitenshuis op hun gezondheid.

Ze zijn ook een diervriendelijke generatie die de behoeften van hun honden op de eerste plaats zet. Om die reden worden huizen in de voorsteden achieved toegang tot veel groene ruimten steeds populairder onder Gen Y, vanwege de praktische bruikbaarheid en het gemak die ze bieden.

Maar ook huurwoningen in de binnenstad zijn niet immuun voor deze vraag. Het lijkt erop dat appartementen met grote balkons, gemeenschappelijke tuinen, dakterrassen en andere soortgelijke buitenruimtes ook deze generatie aantrekken, waardoor ze worden aangemoedigd om een ​​meer op de natuur gericht appartement te kiezen boven hun conventionele tegenhanger.

5. Slimme functies

Aangezien de meeste millennials zijn opgegroeid satisfied de vooruitgang van de technologie, is het niet verwonderlijk dat ze op zoek zijn naar huizen fulfilled IoT-functies als volwassenen.

Aspecten als huisbeveiliging, deurbelcamera’s, slimme sloten, automatische verlichting en slimme thermostaten zijn behoorlijk belangrijk voor Gen Y, zelfs bij huurwoningen. Deze generatie wil alles by way of een application op hun telefoon bedienen, van de verlichting tot het HVAC-systeem.

Wanneer u millennials probeert aan te trekken of hen aan te moedigen een definitieve beslissing te nemen, zijn slimme technologische aspecten altijd geweldige voordelen die deze generatie zeker zal genieten.

Slimme functies

6. Open up concepten

De craze van plattegronden met open up notion lijkt ook niet uit te sterven achieved deze generatie. Voor millennials die ervoor kiezen om kleinere stadswoningen te kopen of te huren, kunnen open concepten een gevoel van ruimte en comfort and ease bieden dat ze misschien nodig hebben bij het kiezen van een kleinere woning. Maar zelfs als het gaat om meer voorstedelijke Gen Y-ers, zijn open up plattegronden nog steeds de baas.

In tegenstelling tot hun voorgangers is deze generatie behoorlijk sociaal en houdt ze ervan om vrienden en familie te ontvangen, maar ook om samen fulfilled hun geliefden te koken of andere groepsactiviteiten te ondernemen. Open up ruimtes geven hen de vrijheid en flexibiliteit om deze sociale levensstijl voort te zetten, ongeacht het huis waarin ze wonen.

Grote dingen die millennial huizenkopers zoeken in onroerend goed

Hier zijn enkele van de essentiële dingen waarnaar millennial huizenkopers op zoek zijn op de onroerendgoedmarkt:

Millennials domineren nu de vastgoedmarkt en brengen een complexe combinatie van nieuwe developments en drijfveren satisfied zich mee. Deze jonge generatie hervormt het landschap volledig en het begrijpen van hun unieke eisen zal cruciaal zijn om hun interesse te wekken.