May 19, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

5 recessiebestendige vaardigheden die u zou moeten hebben

Het woord dat nu op ieders lippen ligt, is dat de Verenigde Staten op een recessie afstevenen.

Inflatie heeft de koopkracht van de mensen uitgehold en de vertrouwen van investeerders is geweest toen het leidde tot een opschudding op de aandelenmarkt die veel mensen ongerust heeft gemaakt.

Net als vele anderen bereidt u zich misschien voor op een recessie en vraagt ​​u zich misschien af ​​over welke recessiebestendige vaardigheden u moet beschikken om dit seizoen door te komen.

Hoewel de recessie nooit is waar iemand op hoopt, is het nog steeds een grimmige realiteit dat er af en toe een recessie zal plaatsvinden.

Deze recessie was misschien te verwachten vanwege de effects van de COVID-19-pandemie, waardoor veel landen een tijdje niet productief waren. Het is ook verergerd doorway de Russisch-Oekraïense oorlog.

Ik ben een thuisblijfmoeder wiens taak het is om je te leren hoe je vanuit huis geld kunt verdienen.

Dus ik ben misschien niet degene die de implicaties analyseert van wat er gebeurt of gaat gebeuren in de toekomst.

Mijn taak hier is om u te helpen navigeren doorway de tijd waarin we ons bevinden, zodat u er bovenop kunt komen, recessie of geen recessie.

Een van de beste dingen die ik heb leren kennen in excess of de verschillende seizoenen in het leven, is dat de beste manier om jezelf uit de sleur te krijgen is door te investeren in het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor de tijd waarin je leeft.

Voor sommigen is het vaak een langzaam proces om te beseffen dat hun vaardigheden verouderd zijn en ze moeten worden vernieuwd, voor sommigen is het snel gebeurd en kunnen ze schakelen en de nodige aanpassingen maken.

Vandaag deel ik 5 vaardigheden die recessiebestendig zijn.

Als je deze vaardigheden al hebt, leer je ze nu te gebruiken, zo niet, dan zal ik je leren hoe je snel een nieuwe vaardigheid kunt leren en op weg bent om geld te verdienen.

Dus wat zijn de recessiebestendige vaardigheden die u zou moeten hebben om deze recessie het hoofd te bieden als deze zich voordoet? daar zijn ze

Prime 5 recessiebestendige vaardigheden die u kunnen helpen in een recessie te gedijen

1. Bloggen

Bloggen gaat over het delen van informatie die nuttig is voor anderen en het maken van producten die nuttig zijn.

Ik koos bloggen als mijn belangrijkste recessiebestendige vaardigheid omdat het een kennisgebaseerde vaardigheid is.

Wat er ook achieved de economie gebeurt, het enige waar ik zeker van ben, is dat mensen op zoek zullen gaan naar informatie around hoe ze hun leven kunnen veranderen, hun positie veranderen, of zelfs een heel nieuw leven beginnen.

Informatiemarketing, waar bloggen in feite more than gaat, zal altijd een recessiebestendige vaardigheid zijn, omdat mensen kennis zoeken wanneer ze niet kunnen begrijpen wat er gebeurt.

Ik herinner me dat toen de COVID-19 toesloeg, terwijl veel mensen zich zorgen maakten more than hun baan, er een groot aantal mensen naar een bericht kwamen dat ik schreef in excess of wat te doen tijdens een pandemie.

Die article alleen al verhoogde mijn verkeer achieved meer dan 50%.

Hieruit blijkt maar weer dat mensen in tijden van onzekerheid op zoek gaan naar informatie om te weten hoe ze zich moeten positioneren.

Dus als je weet hoe je moet bloggen, zul je zeker merken dat je tijdens de recessie geld zult verdienen.

Hoewel je misschien wilt weten of alle soorten bloggen dit seizoen geld zullen opleveren, ben ik hier om nee te zeggen, niet alle soorten blogs zullen geld opleveren.

Waarom is dit zo? want ook al zijn mensen op zoek naar informatie, ze zoeken niet naar elk soort informatie, ze zijn eigenlijk op zoek naar informatie die nuttig is voor de situatie waarin ze zich bevinden.

Dus welke soorten weblogs zullen dit seizoen geld verdienen? Hier zijn een paar

  • Financiële kennis
  • Bedrijf aan huis
  • Hoe geld te besparen?
  • Graduate faculty weblogs
  • Sparen, sparen en kortingsbonnen
  • Website about zelfgemaakte maaltijden
  • Tweedehands mode

Dit zijn een paar soorten weblogs die geld zullen verdienen in een recessie omdat ze het soort informatie bieden waarnaar mensen op zoek zijn.

Wil je leren hoe je een website begin, doe dan mee satisfied mijn site BootCamp, ik zal mijn deelnemers leren hoe ze een weblog kunnen starten waarmee ze geld kunnen verdienen.

2. Digitale marketing and advertising

Marketingafdeling is een van de eerste afdelingen die een klap krijgt als er een grote economische neergang is, dus ik snap het als je marketingvaardigheden hebt en je zegt dat ze niet weet wat ze zegt.

Er zijn bepaalde soorten digitale marketingvaardigheden die mogelijk geen geld verdienen in een recessie.

Als uw digitale marketing bijvoorbeeld sterk neigt naar FB-advertenties en Instagram-advertenties, is de kans groter dat u geen geld verdient, aangezien FB erg duur is geworden, zelfs voor kleine bedrijven. Het style digitale marketingvaardigheden dat dit seizoen waarschijnlijk geld zal opleveren, is:

  • E mail reclame
  • Content Advertising – blogpost, Tiktok, Youtube
  • Copywriting

Waarom zullen dit de marketingvaardigheden zijn die nu geld opleveren? omdat ze goedkoop zijn en langer meegaan, en ondernemers willen kleine budgetten gebruiken om het meeste geld binnen te halen voor hun bedrijf?

3. Webontwerpen

Ben jij iemand die tech-avers is of ben je misschien niet zo zeker van het vinden van je voet in de tech-wereld? een eenvoudige manier om te beginnen is om wat webdesignvaardigheden te verwerven.

Webontwerpen is zeker een recessiebestendige vaardigheid omdat het aansluit bij wat mensen waarschijnlijk nodig hebben tijdens een recessie.

Wanneer een recessie toeslaat, zoeken bedrijven naar manieren om kosten te besparen doorway veel van hun bedrijfsactiviteiten on the internet te verplaatsen.

Sommige bedrijven moeten hun fysieke winkels mogelijk volledig sluiten en online blijven om te besparen op de huurkosten.

Vaardigheden in webdesign zijn vereist, want iedereen die on the internet zichtbaar wil zijn, heeft een internet site nodig.

Als je al over webdesignvaardigheden beschikt, zul je zeker meegaan op de golf. Heb je echter geen webdesign techniques en wil je snel leren, dan staan ​​we klaar om je te helpen.

Ik heb een cursus boeketten die is ontworpen om 3 verschillende soorten webdesign te leren die je kunt leren en waarmee je meteen geld kunt verdienen. Hier zijn de cursussen

WordPress zonder tranen

Deze cursus is bedoeld om een ​​complete newbie die nog nooit een web page heeft gebouwd, te leren hoe hij een web page moet bouwen.

Het is een eenvoudig ontworpen en goed doordachte cursus die mijn jarenlange kennis vergde om WordPress te doorgronden en ze in een cursus stopte die je in een week kunt volgen en je zult je site in de lucht hebben.

Voor meer informatie about deze cursus, klik op de onderstaande knop

Shopify Ontbundelde cursus

Deze cursus is bedoeld om u te leren hoe u een Shopify-winkel voor uzelf of voor uw klanten kunt maken. Eén ding dat we zeker weten dat er tijdens een recessie gebeurt, is dat mensen hun baan verliezen. Wanneer ze hun baan verliezen, beginnen ze vaak on the net een bedrijf, omdat het goedkoper is.

Als u leert hoe u Shopify-winkels kunt bouwen voor klanten in een recessie, kunt u goed geld verdienen. Het is een vaardigheid die de moeite waard is als je op zoek bent naar een recessiebestendige vaardigheid.

Om te leren hoe je een Shopify-winkel bouwt, tik je op de onderstaande knop om je aan te melden voor mijn cursus Shopify ontbundelde cursus.

Wix vereenvoudigd

als je een snelle webdesign-vaardigheid wilt die je in 3 dagen kunt leren en meteen geld kunt gaan verdienen, dan is de vereenvoudigde cursus van Wix wat je moet volgen. Met deze webdesign-vaardigheid leer je in 3 dagen hoe je een site bouwt.

Als je van deze 3 cursussen houdt en je wilt er een bundelprijs voor, maak je geen zorgen, ik heb ze allemaal gebundeld in een c cursus genaamd Capabilities2moneycourse

Deze cursus is ontwikkeld om een ​​nieuweling zoals jij te helpen digitale vaardigheden te verwerven die recessiebestendig zijn en lang meegaan. Zoals serieus, wanneer gaan we een web site nooit voor het een of het ander gebruiken.

Tik op onderstaande knop om je aan te melden voor de bundelcursus – Een bundelcursus is goedkoper dan losse cursusprijzen

4. Financieel adviseur

Als er iets is waar mensen zich tijdens een recessie zorgen in excess of maken, zijn het hun financiën. Als je financieel advies of investeringsvaardigheden hebt, is dit het minute om een ​​adviesbureau op te zetten om mensen te helpen achieved hun financiën.

Financieel adviseur worden wordt beschouwd als een van de recessiebestendige vaardigheden, omdat het een brandend probleem wordt zodra mensen erachter komen dat de economie aan het veranderen is.

Mensen zullen op zoek gaan naar financiële adviseurs om te weten in wat voor soort investering ze nu hun geld zouden moeten steken.

Financieel adviseren is een recessiebestendige vaardigheid omdat de vraag stijgt achieved de neergang van een economie.

5.Medische vaardigheden

Of er nu een recessie is of niet, de medische behoeften blijven frequent en mensen die ziek zijn zullen naar het ziekenhuis gaan, hoe recessief de economie ook is.

Als u about gezondheidsgerelateerde vaardigheden beschikt, zult u waarschijnlijk niet de effects van de recessie voelen. Zo blijven verpleegkundigen, artsen, huisartsen aan het werk.

Als u in deze sectoren werkt, hoeft u zich misschien geen zorgen te maken, maar wat als u geen baan heeft en in deze sector moet komen, wat moet u dan doen?

Je kunt ervoor kiezen om een ​​medische freelanceschrijver te worden, dit is iets dat je gemakkelijk kunt leren om geld te verdienen in een recessie, je kunt ook leren om een ​​apotheektechnicus of een medische codeur of een factureringstechnicus

Conclusie

Om tijdens een recessie te gedijen, moet je eerst about de vaardigheden beschikken die nodig zijn om je overeind te houden.

Begrijpen hoe u door een recessie kunt navigeren, begint satisfied weten wat mensen nodig hebben. Het verwerven van een aantal recessiebestendige vaardigheden is de beste manier om u voor te bereiden op wat komen gaat.

Recessies hoeven niet moeilijk voor je te zijn, je kunt het omdraaien en er de beste tijden van maken voor jou en je gezin.

Wil je dit soort berichten naar je e-mail sturen wanneer we op de site posten? Phrase lid van mijn VIP-lijst