May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

13 Amazon-cadeau-ideeën voor bedrijfseigenaren

amazon gift ideas for small business


Het is tijd om na te denken over cadeau-ideeën voor ondernemers en ondernemers in je leven. Oh, en laten we onszelf niet vergeten – toch? Ik was benieuwd wat andere ondernemers en ondernemers van Amazon hebben gekregen waar ze absoluut dol op waren.

Ik dacht dat je misschien ook nieuwsgierig zou zijn.

Om je te helpen de beste cadeau-ideeën voor ondernemers en ondernemers te ontdekken, heb ik CEO’s, succesvolle ondernemers en Amazon-enthousiastelingen deze vraag gesteld voor hun beste productaanbevelingen. Van een Data Protector Roller Stamp Kit tot een Magnetic Sculpture Fidget Pen, er zijn verschillende Amazon-producten die deze ondernemers hebben gekocht of willen kopen voor hun kantoren.

Beste cadeau-ideeën voor kleine bedrijven

Wat geef je een klein bedrijf?

Natuurlijk kun je kiezen voor de generieke geschenkmand, maar waarom laat je de eigenaar van je kleine bedrijf niet zien dat je ze begrijpt en waardeert. Denk na over wat u hen kunt geven waardoor ze aan u denken en hen eraan herinneren waarom ze zaken met u doen?

Rolstempelset voor gegevensbeschermer

De Data Protector Roller Stamp Kit is essentieel voor elk kantoor dat vertrouwelijke informatie behandelt. De kit bevat een rolstempel en zes vullingen in zwarte inkt.

De stempel kan documenten snel en eenvoudig markeren met een waarschuwing dat de daarin opgenomen informatie vertrouwelijk is.

Dit helpt onbedoelde openbaarmaking van gevoelige informatie te voorkomen en beschermt tegen identiteitsdiefstal en privacykwesties. Het is gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van elk kantoor.

Michael SenaOprichter en CEO, SENACEA

Slimme internetradio

Op ons kantoor hadden we altijd een probleem om het eens te worden over een lokaal radiostation.

We hebben uiteindelijk een gekocht slimme internetradio zodat we kunnen streamen vanaf elk online radiostation ter wereld buiten Amazon.

Iedereen heeft zijn favoriete zender geprogrammeerd en de kwaliteit is perfect, terwijl de lokale radio wat ruis zou hebben in ons volledig metalen gebouw. We zullen luisteren naar de lokale radiozender in Hawaii die tropische muziek speelt, en naar een lokale countryzender in Nashville die klassieke countrymuziek speelt.

Als er een evenement of situatie gaande is, stemmen we af op een van de lokale stations in die stad om de lokale kijk op het evenement te krijgen. Dat deden we net toen de orkaan door Florida trok.

Het is geweldig om naar zenders in het hele land te kunnen luisteren en het beste is dat er geen abonnementskosten zijn zoals bij satellietradio.

Evan McCarthyPresident & CEO, SportingGlimlach

Geluidswerende panelen

Het leven van een ondernemer is zo hectisch als het is en het laatste wat je nodig hebt zijn onderbrekingen of luide afleidingen die natuurlijk door je heen gaan.

Ik vind het geluiddicht maken van een kantoorruimte in dit opzicht erg nuttig en het is een investering die niet veel tijd of middelen kost. U kunt eenvoudig installeren geluidsisolerende panelen en ze zijn een absolute game-changer in het beteugelen van geluiden – plus uw virtuele vergaderingen klinken ook een stuk beter.

Harry MortonOprichter, Benedenstraat

Zijpaneel monitor

Het plakt aan de zijkant van de monitor, een beetje als een extra plank. Ik kan gedurende de dag kritieke punten vastpinnen met behulp van plaknotities, zodat ze altijd voor me liggen tijdens het werk. Bovendien heeft het paneel een plank waar ik ook mijn telefoon kan plaatsen; en dat niet alleen, er zit een gat in de plank dat speciaal is gemaakt om de mobiele telefoon op te laden. Dit zijpaneel van de monitor heeft mijn leven gewoon zoveel gemakkelijker gemaakt – ik ben nooit een cruciale taak vergeten sinds de dag dat ik het kocht.

Adam FardOprichter en directeur, Adam Fard UX Agency

Staand verstelbaar bureau

Ik breng het grootste deel van mijn werkdag aan mijn bureau door en ik ben me bewust van de gezondheidsrisico’s van vele uren per dag in dezelfde houding zitten. Ik heb gelezen over de voordelen van staan ​​in plaats van zitten, bijvoorbeeld meer calorieën verbranden gedurende de dag, de bloedsuikerspiegel verlagen en de uitlijning van de wervelkolom verbeteren.

Dus ik heb besloten om een ​​te kopen sta bureau voor mijn kantoor. Degene waar ik naar kijk heeft een volledig verstelbare hoogte waardoor ik de hele dag kan wisselen tussen zitten en staan. De afmetingen zijn perfect voor mijn laptop en hij heeft wielen, zodat ik hem gemakkelijk door mijn kantoor kan verplaatsen. Het heeft zelfs een schattige bekerhouder voor mijn koffie en een ijzeren haak voor mijn rugzak.

Leanna SerrasChief Customer Officer, GeurX

Amazon Basics Hangende bestandsmap

Ik ben altijd op zoek naar producten die mijn kantoor efficiënter en georganiseerder maken. Een Amazon-product dat ik in de gaten heb, is de Amazon Basics hangend bestand Mappen.

Deze mappen zijn perfect om papierwerk in op te bergen en je bureau netjes te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw bestanden een kleurcode kunt geven om ze gemakkelijk te kunnen raadplegen. Ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen die na verloop van tijd bestand zijn tegen scheuren en vervagen. Ik denk dat de hangende bestandsmappen van Amazon Basics een geweldige aanvulling zouden zijn op elk kantoor, en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan elke ondernemer die zich wil organiseren.

Lorien Strydomuitvoerend landenmanager, Financer.com

Een inversietabel

Hoe extravagant het ook mag klinken, ik kocht een inversietabel die ik bij mijn bureau houd. Het is een tafel die je ondersteboven ophangt, je ruggengraat strekt en de druk op de zenuwen verlicht. Na zoveel tijd op de computer te hebben doorgebracht – vooral met mijn neiging om na lange perioden te hangen – kan mijn rug nogal gespannen aanvoelen. Een paar minuten besteden aan inversietherapie tijdens korte pauzes gedurende de dag geeft me echt de houdingsreset die ik nodig heb.

Michael GroenMede-oprichter, Winona

SNOOZ Witte ruis geluidsmachine

SNOOZ Witte ruis geluidsmachine is een van de beste die we tot nu toe hebben gehad. Het is geheel onopvallend en programmeerbaar met de app op je telefoon. U kunt de tijd regelen dat het aan en uit gaat en het volume van de witte ruis aanpassen. Het wordt ook geleverd met een garantie van een jaar voor het geval er iets misgaat. Maar ik garandeer je dat als je dit product eenmaal hebt geprobeerd, je niet meer naar andere merken hoeft te zoeken.

Debbie MeeuwsEigenaar en CEO, Nature’s Arc Biologisch

Draadloze headsets

Ik heb er onlangs een paar gekocht Logitech Zone draadloze Bluetooth-headsets voor ons thuiskantoor om te communiceren met externe medewerkers van over de hele wereld.

Er zijn positieve recensies van alle medewerkers, dus misschien kunt u er nog een paar kopen. Ze hebben een stabiele en snelle integratie met al onze hardware en werken goed bij het aannemen van oproepen en vervolgens naadloos terugspringen in Teammeetings. Ze zijn blijkbaar ook erg ‘comfortabel in de oren’.

Eran GalperinDIRECTEUR, Gymdesk

beste cadeau-ideeën voor ondernemers, Eran Galperin, Gymdesk

Stekkerdoos stopcontact toren

Ik heb onlangs een gekocht uitlaat toren voor mijn thuiskantoor en zou het alle ondernemers aanbevelen. Het verticale ontwerp bespaart een hoop ruimte en je hebt geen last van rommelige kabels die over je bureau liggen.

Deze toren heeft 12 ver uit elkaar geplaatste stopcontacten en 4 USB-poorten, zodat ik mijn laptop, telefoon en andere kantooraccessoires tegelijkertijd kan opladen. Deze georganiseerde en kabelvrije werkomgeving heeft een positieve invloed gehad op mijn professionele leven, aangezien mijn bureau niet meer rommelig is.

Scott LiebermanBaasje, Touchdown-geld

Zelfklevende kabelclips

Zelfklevende kabelclips zijn een Amazon-item dat ik heb gekocht om te voorkomen dat verwarde snoeren mijn werk in de weg zitten. Deze snoerhouders, die verkrijgbaar zijn in een 6-pack sappige tropische meloenkleuren, zijn een geweldige manier om je elektronicadraden netjes geordend te houden en van je bureau en andere oppervlakken af ​​te houden. Ze zijn gemaakt van duurzaam rubber, houden kabels met een diameter tot 7,5 millimeter vast en plakken dankzij de lijm aan de achterkant op elk plat oppervlak. Gebruik ze afzonderlijk of samen om je ruimte georganiseerd te houden.

Op het werk had ik iets op mijn bureau nodig om het snoer voor mijn telefoon vast te zetten. Mijn vorige oplossing bestond uit het plaatsen van een paperclip op het snoer en het vastklemmen. Om mijn snoer op zijn plaats te houden, werkt dit fantastisch. Het staat nooit in de weg omdat ik het op mijn bureau bewaar, net weg van mijn muismat.

Raviraj HegdeHoofd Groei, Donorbox

De Ergotron LX verticale stapelbare dubbele monitorarm

De Ergotron LX verticaal stapelbare dubbele monitorarm. Ik ben er onlangs dol op geworden om een ​​tweede monitor op mijn bureau te hebben en wil de monitoren ook upgraden voor de rest van mijn werknemers. U krijgt niet alleen een hoop extra schermruimte, maar u kunt ze ook gemakkelijk verplaatsen voor meerdere configuraties met als extraatje dat u zoveel bureauruimte vrijmaakt. Deze monitorstandaard is zeer stevig en ondersteunt het gewicht van grotere gebogen schermen en enkele kleinere formaten.

Patrick RobinsonOprichter en CEO, Pascho

Magnetische sculptuur Fidget Pen

Soms moet ik mijn hersenen overdag even een snelle, creatieve pauze gunnen. Ik hou van dit unieke, Magnetisch Sculptuur Fidget Pen. Ik kan het uit elkaar halen en mijn rechterhersenhelft gebruiken om leuke kunst te maken. In slechts een paar minuten kan ik genieten van wat ontspannend, boeiend entertainment, het dan weer in elkaar zetten en aan de slag gaan. Het is ook een geweldige gespreksaanzet tijdens vergaderingen. Dit multifunctionele product houdt me ontspannen, maar geeft me ook de mogelijkheid om weer aan het werk te gaan.

Raina KumraOprichter en CEO, Spicewell

raina Kumra - beste cadeau-ideeën voor ondernemers.

WAUW! Dit zijn enkele geweldige cadeau-ideeën voor ondernemers. Maar ik weet zeker dat je nog meer vragen hebt. Laten we ze beantwoorden.

FAQ

Welk cadeau kan ik mijn klanten geven?

Het beste cadeau dat u uw klanten kunt geven, is iets dat zowel uw merk vertegenwoordigt als uw klanten laat zien dat u naar hen luistert en hen waardeert. Als u bijvoorbeeld een bakkerij bent en uw klanten houden van katten, dan kunt u koekjes in de vorm van een kat bakken. Als uw klant van golf houdt en u een mentaliteitscoach bent, kunt u een boek of video vinden waarin dezelfde principes worden gebruikt die u leert om hen te helpen hun golfspel te verbeteren.

Wat is het beste bedrijfscadeau?

Als je een B2B-bedrijf bent en je geeft een cadeau aan een heel bedrijf, overweeg dan om iets te bestellen bij hun embleem erop. MijnM&M heeft prachtige en betaalbare opties waar u de logo’s van uw klant kunt uploaden en M&M-geschenken kunt beëindigen die het hele kantoor kan waarderen.