May 21, 2024

Difference Business

Meesters van het bedrijfsleven

10 basistips voor reizen in Italië die u MOET weten!

10 basistips voor reizen in Italië die u MOET weten!

Beroemd om het adembenemende landschap, de rijke geschiedenis, het ongelooflijke eten en de levendige lokale cultuur, Italië is een bestemming die je niet mag missen. Zoals bij elke nieuwe bestemming, zijn er genoeg dingen die je moet weten voordat je vertrekt. Om je te helpen, zijn hier 10 basis reistips voor Italië die je moet weten!

1. Ze eten later on dan je misschien gewend bent

In Italië is het normaal om pas na 19.00 uur aan tafel te gaan zitten om een ​​langzame eetervaring te beginnen en in sommige dining establishments wordt het eten mogelijk pas na 21.00 uur geserveerd. Dompel jezelf onder in deze nieuwe wereld van ontspannen dineren! In plaats van je overal doorheen te haasten, kun je je maaltijden zien als een moment om speak to te maken fulfilled de mensen om je heen en aanwezig te zijn bij elke hap of slok.

2. Kom niet achieved lege handen opdagen

Als je vrienden of familie ontmoet, is het belangrijk om erop te wijzen dat je nooit satisfied lege handen magazine aankomen. Ook al is het maar een doos koekjes, chocolaatjes, een bos bloemen of een lekkere fles wijn, in Italië is het gepast om een ​​geschenk mee te nemen als je ergens wordt uitgenodigd.

3. Leer de lokale taal

Hoewel Engels veel wordt gesproken in Italië, zult u merken dat hoe verder u naar het zuiden gaat, hoe minder gemakkelijk het is om te communiceren als u geen Italiaans spreekt. Zorg ervoor dat je je Italiaans opfrist voor je op reis gaat! Misschien wil je een paar sleutelzinnen leren, een afdruk hebben achieved essentieel Italiaans of een application die je offline kunt gebruiken om te vertalen.

4. Geniet van een zoet ontbijt

In Italië, een zoet ontbijt is de norm! Je merkt dat de ochtendspits veel later begint en Italianen nemen echt de tijd om te ontbijten waar ze rustig van kunnen genieten fulfilled een kopje koffie en de krant.

Verwacht te genieten van een decadent ontbijt fulfilled croissants, chocolade en andere zoetigheden! Probeer biscotti, cornetti, brioche, crostata e torta en meer. In Italië wordt koffie natuurlijk heel serieus genomen en mag je verwachten dat je in een plaatselijke coffeeshop van fantastische espresso kunt genieten.

5. Wees respectvol

Respect is erg belangrijk voor elke Italiaan en het is belangrijk om de Italiaanse cultuur te respecteren, waar je ook gaat. Wanneer je een cafe of café binnenloopt, is het belangrijk om goedemorgen (Buongiorno) of goedenavond (Buona sera) te zeggen.

Permit bij het bezoeken van historische web-sites goed op borden die aangeven wat u wel en niet mag aanraken, ontoegankelijke gebieden enzovoort. Zoveel van Italië is doordrenkt van geschiedenis, het zou zonde zijn om per ongeluk een belangrijke internet site te beschadigen of te negeren. Als bezoekers is het belangrijk om rekening te houden met de bewoners door het lawaai laag te houden bij het verkennen van lokale buurten en niet binnen te dringen in iemands eigendom, zelfs als het de perfecte plek is voor een foto!

6. Blijf veilig in call

Het maakt niet uit hoeveel je van de Italiaanse cultuur houdt, het zal altijd nodig zijn om tijdens je reis on the net iets te checken wat je normaal gesproken thuis zou doen. Om dat te doen, raden we je ten zeerste aan om een ​​VPN te gebruiken, waarmee je het veilig kunt doen!

Ook in cafés en eating places waar ze geen beveiligde wifi-verbinding hebben, kun je een VPN gebruiken. Doorway by means of een VPN verbinding te maken met buitenlandse routers, kun je toch veilig internetten zonder dat hackers je identiteit of gegevens kunnen onderscheppen. Zorg ervoor dat je voorbereid bent voordat je op reis gaat. EEN Gratis VPN-down load is een gemakkelijke stap om te doen, dus vergeet het niet!

7. Je hebt comfortabele schoenen nodig

Verwacht een te doen kavel van wandelen tijdens het verkennen van Italië! Ik raad aan om een ​​paar paar zeer comfortabele schoenen in te pakken, omdat zelfs je meest betrouwbare paar je na een paar dagen pijn kan doen en ze uitdoen zal wonderen doen. Als je in de zomermaanden op bezoek bent, zorg er dan voor dat je comfortabele schoenen goed ademend zijn.

8. Pak een waterfles in

Overal in Italië, vooral in Rome, vind je vrij stromende waterfonteinen. Het is een geweldig idee om een ​​waterfles bij je te hebben die je kunt bijvullen, want het drinking water is vers, gratis en heerlijk. De aquaducten in Rome leveren al duizenden jaren op deze manier drinking water.

foto doorway Caleb Miller Aan Unsplash

9. Verwacht dat dingen sluiten

U zult merken dat ‘s middags de winkels ‘s middags direct na de typische lunch sluiten. Dit heerlijke dutje of rusttijd staat bekend als riposino en zorgt ervoor dat lokale winkels tot ongeveer 15.00 uur sluiten. Gewoon iets om in gedachten te houden als je plannen hebt om een ​​specifieke winkel te bezoeken en deze gesloten te vinden!

10. Wees waakzaam

Zoals bij elke grote stad zijn er altijd mensen die willen profiteren van nietsvermoedende bezoekers. Zorg ervoor dat u uw portemonnee en paspoort veilig opbergt en let goed op zakkenrollers. Het is vooral belangrijk om oplettend te zijn in drukke openbare plaatsen, in het openbaar vervoer en bij bus- of treinterminals.

Dit bericht is geschreven door Ulrike Niemann, een freelance copywriter, cybersecurity-enthousiasteling, digitale marketeer en contentmarketingmanager. Alle adviezen en inzichten blijven objectief en oprecht. Bedankt, Ulrike voor je steun, waardoor we kunnen blijven doen waar we van houden!


Maak verbinding achieved een lokale simkaart van SimsDirect. Laat het bezorgen voordat u verlaat uw huis, zodat u immediate na aankomst verbinding kunt maken en kunt navigeren + geweldige dingen kunt vinden om onderweg te doen!

Abonneer je en mis geen enkele aflevering!

Handige reishulpmiddelen voor je volgende avontuur!

Als je dit bericht nuttig vond, zouden we het op prijs stellen als je de onderstaande gelieerde back links zou gebruiken. We maken een kleine commissie zonder dat het jou iets extra’s kost. Wees gerust, dit zijn de producten en diensten waar we van houden en die we zelf ook gebruiken. Bedankt voor uw steun! Phoebe en Matt x.

Lees onze disclaimer voor meer informatie.

Agoda – lodge (& thuis) boekingen
Reserving.com – hotelboekingen
Address-Meer – reisverzekering
Camper Republiek – Camper huren
RentalCars.com – autoverhuur
SimsDirect – pay as you go simkaarten voor reizen
Skyscanner – vlucht boekingen
Surfhaai – on the internet beveiliging & VPN
TourRadar – tour boekingen